Bosverin beyler takmayin kafaya her sene ayni halti yiyor Ama mayis ta kayboluyor

Sunun surasinda mayis’a ne kaldi

kardeşim bu kadar basit bi kuralı bilmeyip bi de üstüne pozisyon bariz dışarda diyen insanlar beni kudurtuyor var mı itirazın

cahil özgüveni sevmiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahil özgüveni sevmiyorsun öyle mi. Allah'ın kekosu seni. Cahillik futbol kurallarını harfi harfiyen bilmemek değildir, puan kaybından sonra çalınan saçma sapan penaltıya puan kaybının verdiği üzüntüyle eleştiri yönelten taraftara cahil diye hitap etmektir. Allah'ın acınası kırosu seni birde cahil diyor.

Fatih Terimin kendini sana kanıtlamaya ihtiyacı yok acın var tabi haklısın 7.olmak zor iş.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayatında hiçbir başarısı olmayıp da ona buna laf atıp kendini tatmin eden tiplerden sadece eleştiri beklerim, çünkü ancak başarılı insanları eleştirerek tatmin olabiliyorlar. O yüzden gülüp geçelim.
Galatasaray şampiyon olur mu, Allah bilir. Ama bir hakikat var ki şu an şampiyonluğun en büyük Adayı Galatasaray’dır. Daha önce yazdım Sivas ve BJK maçlarını aldığımız an tek Adayı Galatasaray olur ama süprizler olabilir. Şimdi ise ileriye dönük diyeceğim şey , eğer bjk Başak ve ts maçlarını alırsak Allah’ın izni ile Fatih terim ve öğrencileri işi bitirir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortasahayi erken bosalttik, yoksa penaltidan sonra bile 2 tane daha atardik biz bunlara
Ah Onye ya, 2-2’yken bile 2 pozisyonda fisi cekecek firsat geldi harcadik
yav birinde ayakta duramamıs o pozisyona kızılmazki,diğer pozisyon hangisi?

tff'nin bu zeminde top oynayan takimlara ceza vermesi lazim. yeni stadyumlar yapiliyor ediliyor ama tarla gibi zeminde top oynaniyor.

Uzun zaman sonra deplasman maçlarında ustunlugu ele alır hale geldik bu gerçekten yüzümüzü güldürüyor umarım böyle devam eder bugün biraz şansızdık ilerleyen haftalarda skorer oyuncularimiz biraz daha diri olur pozisyonlar gole cevrilirse karşımızda kimse duramaz ...

Oyun olarak fena değildik. son hareketlerde çuvallamayıp doğru bitirebilseydik maçı çok rahat alırdık

Bu penaltılarda kesin çözüm belli ne diye ifab zorluyor anlamıyorum.

Çok net penaltı dediğinde tek vuruş olacak bitecek

Geri
Üst Alt