- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Penaltı pozisyonunda bizim oyuncularda ihlal yaptığı için karar doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüntü şimdilik yom beinde hakem eskisi belki özellikle getirtirmac icinde bana da oyle geldi ama kimse itiraz etmedi bizden. Goruntu var mi inceleyelim
Cahil özgüveni sevmiyorsun öyle mi. Allah'ın kekosu seni. Cahillik futbol kurallarını harfi harfiyen bilmemek değildir, puan kaybından sonra çalınan saçma sapan penaltıya puan kaybının verdiği üzüntüyle eleştiri yönelten taraftara cahil diye hitap etmektir. Allah'ın acınası kırosu seni birde cahil diyor.
ben de anlamıyomfutbol pek anladığım bişey olduğu söylenemez fakat beklerim tabiki karşim konuşalım
sampiyonluk şansımız cok fazla degil ama oyunumuz ciddi umut veriyor potadakiler arasında en iyi oyun bizde bitiricilik zayıf olsada
bakalım bu oyun bu mucadele karsılıgını alacakmı yada rakipler neler yapacak !!
Hic bir yerde bulamadim. Nereden dondu belli degil. Var da kim varsa zaten bizim lehimize cagirmazdiFalcao son dk larda bi şut çekti defanstan döndü, tekrarını göstermedi puştlar. İşkillendim ben o pozisyondan...
Pozisyonun dk sını bilen var mı? Maç tekrarından bakalımHic bir yerde bulamadim. Nereden dondu belli degil. Var da kim varsa zaten bizim lehimize cagirmazdi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav birinde ayakta duramamıs o pozisyona kızılmazki,diğer pozisyon hangisi?
Şampiyon olacagiz. Sansimiz da fazla. Tek mac ile düşmez