Bu maçtan net galibiyet bekliyorum.

Sivas'ın ikinci yarı oynadığı bir kaç maçı bölüm bölüm izledim. Kaliteli futbol oynamıyorlar. Bizim takım onlarla eşit düzeyde koşup mücadele ederse, galip gelme ihtimalimiz yüzde 90 olur.

BJK'yi de evimizde yeneriz. O maçtan da net bir galibiyet bekliyorum. Sergen ile daha iştahlı oynuyorlar ama biz çok daha kaliteli oyunculara sahip bir takımız.

Asıl soru işareti maç Başakşehir ile deplasmanda oynayacağımız maç. Bu nedenle hep Avrupa'da ilerlemelerini istiyorum. Bizim takımla mümkün olduğu kadar yıpranmış şekilde oynasınlar.

O mactan sonra evimizde Trabzon ile oynayacağız ve sonra Alanya deplasmanına gideceğiz. Kritik bir süreç.

Trabzon'u yeneriz. Alanya'dan da bir veya üç puan çıkarttığımız zaman sampiyonluk gelir.

Puan tahmin konusuna yazdığım gibi 10 maçta 8 galibiyet geleceğini düşünüyorum. Iyi gidersek 9 galibiyet 1 beraberlik veya mağlubiyet ile sezonu tamamlarız.

Son not da şu: Biz çok iyi değiliz. Rakipler çok kötü.

Bildiğim kadarıyla uefa kurallarına göre sözleşme bitimine 6 ay kala görüşme yapılınabiliyor oyuncularla ama herhangi bir imza attırılamıyor. Anlaşmış olabiliriz ki süper hamleler olur ama bu protokol imzalandı mevzusunun maçtan evvele denk gelmesi bana biraz sanki haber müdürünün ekip arkadaşlarına, bana öyle bir haber yapın ki ortalığı karıştıralım da salaklar biraz atışsınlar, dediğini sanıyorum..

1-0 olsun bizim olsun

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Artik her macimiz FİNAL

Fiksturumuz evet zor ama yenecegimiz her rakip tek tek sirayla sampiyonluk potasindan dusecek

En onemli macimiz bu mac

Hava soguk, zemin bozuk, rakim yuksek

Ama Takim oyunumuz her mac gelisiyor ve bireysel olarak oyuncularimiz formda

Ve kaybetmeye tahammulumuz yok

O yuzden KAZANACAGIZ

Sivas’in gordugum 2 onemli ozelligi var
Ilki fizik gucleri

Ozellikle 2. yarida bu genel olarak on plana cikiyor
Ikili mucadelelerde basari yuzdeleri artiyor
Bunun goz onunde bulundurulmasi lazim

Ikincisi ozellikleri de hizli cikabiliyorlar

Bu hizli cikislarda panik yapmadan rahat paslasip kale onune iniyorlar

Kanatlari kullanmayi seven bir takim
Kanatlarda ters ayaklara ve iceri cekip sutlara dikkat
Genel olarak ani ve sert sutlar denemekten cekinmiyorlar

Ama ayni zamanda gobekten de gelip sut veya ara pasi deniyorlar

Kesin Gol lazim oldugunda ise rakip sahaya yerlesip bunaltmayi, baski kurmayi becerebiliyorlar

Mert hakanin sutlara dikkat, kanatta fernando tehlikeli ve yasin bize karsi ekstra motivasyonla oynayabilir, bunlara dikkat

Ama bunlarin yanisira defolari da var tabi ki

Defansta yerlesim hatalari yapiyorlar, ozellikle hizli ataklarda cok dengesiz yakalanabiliyorlar
Bu biraz da beklerinden kaynaklaniyor

Ayrica dogru defans yapmak icin bazen mudahalesiz kalabiliyorlar

Forvette kesinlikle cok hareketli olmaliyiz, dengelerini bozacaktir

Ataklarda ekstra pasi dusunmeliyiz, bencillik yapilmamali, tam bir takim oyunu oynamaliyiz

Ozellikle ustumuze geldikleri anlarda onyekuruyla hizli cikislari mutlaka degerlendirmeliyiz

Ve kanattan geldigimiz zamanlarda hareketli forveti topla bulusturacak pas ve ortalari denemeliyiz

One gectigimizde ustumuze cok gelmeye calisacaklar, hizli ataklarla mutlaka 1-2 tehlike bulmaliyiz, hatta gol

Ikili mucadelelerde ayakta kalmaliyiz

Ve yine sakin kalmaliyiz, isler onlar icin ters gittiginde stres olacaklar ve hatalar yapacaklar

Seyirci icin Galatasaray’i izlemek memnun edecektir, bos yere gerecek islere gerek yok

Cikip kendi oyunumuzu oynadigimizda ummadigimiz rahatlikta bir galibiyet alabiliriz

Sivasspor bu sene oynadığı her takıma gol atmış. Bizimkiler de gol atar. Bence tam KG var maçı.

Bence Feghouli ve Emre Akbaba ikilisinin maçı değil Sivas deplasmanı, en azından sahaya çıkan ilk 11'de olmamalarından yanayım. Madem Onyekuru'nun takıma katılması ile 4-3-3 sistemine geçtik bu dizilişe en uygun oyuncu profili ile sahada olalım. Tabii istediğimiz skor gelmezse Andone&Feghouli&Emre Akbaba ve Adem gibi birçok hamle şansımız olacak

Muslera
Mariano-Donk-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri-Ömer
Jesse-Falcao-Onyekuru

Hızlı kanat oyuncuları ve dinamik bir orta saha üçlüsü ile Sivas'ı yenmek zor olmaz. Uğur Çifti ile Marcelo Goiano ile Sivas ayakta kalamaz bu kanat oyuncularına karşı. Eminim ki Rıza Çalımbay Onyekuru'yu durdurabilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır Sivas'ı sağ tarafa Jesse ile çekebilirsek Onyekuru'dan yine üst düzey verim alırız. Falcao'nun Fenerbahçe deplasmanında çok iyi yaptığı bir iş vardı defansı üzerine çekip sürekli Onyekuru'yu Jailson ile bire bir bıraktı şimdi bunu hem sağdan hem soldan yapabiliriz Jesse açık alanda Caner Osmanpaşa'yı birebirde yakalarsa çizer Sivas'ı

saracchi,ömer bayram,falcao

1 senelik bu cile
Bitsin artik bu sene

Umarim Mete denen seref yoksununa bol bol küfür edecegimiz bir mac olmaz.

Nando
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Lemina
Seri Ömer
Fegh Falcao Onye

Donk oynamadan da durduruz yatabare yi. Marcao öper o nu. Fegh ya da Adem düsündüm Fegh yeme sariyi Allah askina.

Ahmet Donkun 3. bacağı olamaz, Marcaoya savunma liderliğini teslim etmek çok kritik özellikle kalan maçlardaki en kritik deplasmanda feg önemli değil Adem'i sağ kanata çekebiliriz çok sıkışırsak ama Donk hayati öneme sahip topsuz olarak nereleri ve kimlerin koşularını kapattığına dikkat edin

Donk ve Feghouli kart sınırında ve Donk yüksek ihtimal yer kartı.

Oynatmayıp Bjk derbisine saklasan olmaz, bu maç da en az bjk maçı kadar onemli.

Can sıkıcı.

Geri
Üst Alt