- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Galibiyet serimiz boyunca hiç zorlu bir rakiple oynamadık. Bu maçla beraber başlayan zorlu süreçte şampiyon olmamızı imkansız olarak görüyorum ben hala..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarıyla uefa kurallarına göre sözleşme bitimine 6 ay kala görüşme yapılınabiliyor oyuncularla ama herhangi bir imza attırılamıyor. Anlaşmış olabiliriz ki süper hamleler olur ama bu protokol imzalandı mevzusunun maçtan evvele denk gelmesi bana biraz sanki haber müdürünün ekip arkadaşlarına, bana öyle bir haber yapın ki ortalığı karıştıralım da salaklar biraz atışsınlar, dediğini sanıyorum..![]()
Galatasaray, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katıyor
Galatasaray transferde gaza bastı. Sivasspor'un yıldız oyuncularına protokole imza attırdı.www.mynet.com
Son yönettiği maçımızda oldukça başaralıydı. Umarım bozmaz.Mete kalkavan hiç konuşulmuyor
zabaa kadar dayı yönetse daha iyi, pis katledecek bizi meteSon yönettiği maçımızda oldukça başaralıydı. Umarım bozmaz.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nando
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Lemina
Seri Ömer
Fegh Falcao Onye
Donk oynamadan da durduruz yatabare yi. Marcao öper o nu. Fegh ya da Adem düsündüm Fegh yeme sariyi Allah askina.