- 3 Haziran 2015
- 57.013
- 66.138
- 4.143
Diger konulari 24 saat için birakalim. Bu maça odaklanalim. Sampiyonluk maçi. Sinerji!!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başak da fazla puan aldı ama 2. yarı 5 puan kaybettiler bizim kadıköy galibiyeti olmasa beraberlik de dahi ciddi ciddi bu sene iş zora girecekmiş bu noktaya getirdik devam etmeliyiz arkamıza bakmadığımız sürece her maçı kazanırsak şampiyonuz.1 ay once falan
Fb sivas basak alanya beraberlik 70 puan oluyor diyordum fbyi yendik digerleri beraberlik bile olsa yeterli olabilir ama basak fazla puan aldi
Sivasın ben beraberliğe oynayacağını sanmıyorum içerideki Başakşehir maçı dahi kontrolsüzce oyunları var normal şartlarda Rıza Çalımbay kapanıp kontra ataklarla büyük takımları yıkmaya çalışırdı fakat sürecin getirdiği durumda geri yaslanmayı düşünmeyeceklerdir adamlar gitti Vodafone Park'da Beşiktaş'a karşı kapanmadan kafa kafaya oynamaya çalıştılar umarım bize karşı da böyle oynamaya çalışırlarberaberlik olabilir
1 ay once falan
Fb sivas basak alanya beraberlik 70 puan oluyor diyordum fbyi yendik digerleri beraberlik bile olsa yeterli olabilir ama basak fazla puan aldi
akşam faslı mert hakanı kucagına, diğer ikisini de omzuna alıp top oynayacakSeri
Belhanda - Omer
Mert Hakan - Hakan Arslan
Fatih
Bakalim orta sahada kim ustunluk kuracak.
akşam faslı mert hakanı kucagına, diğer ikisini de omzuna alıp top oynayacak Ekli dosyayı görüntüle 73900
Lemina riske atmamak daha doğru olabilir önümüzde 10 hafta daha var Saracchi durumu gibi olmasın sonradan girebilir 2-3 hafta olmaması gibi bir durumda daha büyük sıkıntı olurhoca faslıyla baslamak gibi bir hata yapmaz umarım sivas sert tkım lemina mutlaka lazım
Gol atın üçlük atın