Diger konulari 24 saat için birakalim. Bu maça odaklanalim. Sampiyonluk maçi. Sinerji!!!!!!

1 ay once falan

Fb sivas basak alanya beraberlik 70 puan oluyor diyordum fbyi yendik digerleri beraberlik bile olsa yeterli olabilir ama basak fazla puan aldi
Başak da fazla puan aldı ama 2. yarı 5 puan kaybettiler bizim kadıköy galibiyeti olmasa beraberlik de dahi ciddi ciddi bu sene iş zora girecekmiş bu noktaya getirdik devam etmeliyiz arkamıza bakmadığımız sürece her maçı kazanırsak şampiyonuz.

beraberlik olabilir
Sivasın ben beraberliğe oynayacağını sanmıyorum içerideki Başakşehir maçı dahi kontrolsüzce oyunları var normal şartlarda Rıza Çalımbay kapanıp kontra ataklarla büyük takımları yıkmaya çalışırdı fakat sürecin getirdiği durumda geri yaslanmayı düşünmeyeceklerdir adamlar gitti Vodafone Park'da Beşiktaş'a karşı kapanmadan kafa kafaya oynamaya çalıştılar umarım bize karşı da böyle oynamaya çalışırlar :D

Seri
Belhanda - Omer

Mert Hakan - Hakan Arslan
Fatih

Bakalim orta sahada kim ustunluk kuracak.​

Seri
Belhanda - Omer

Mert Hakan - Hakan Arslan
Fatih

Bakalim orta sahada kim ustunluk kuracak.​
akşam faslı mert hakanı kucagına, diğer ikisini de omzuna alıp top oynayacak
biggrinking.gif

Donk ve Feghouli dikkat etmeli mümkünse Antep'le oynanacak olan iç saha maçına kadar dayansınlar Sivas dep, Beşiktaş, Rize dep şu maçlarda sahada olmaları önemli olacak

hoca faslıyla baslamak gibi bir hata yapmaz umarım sivas sert tkım lemina mutlaka lazım

hoca faslıyla baslamak gibi bir hata yapmaz umarım sivas sert tkım lemina mutlaka lazım
Lemina riske atmamak daha doğru olabilir önümüzde 10 hafta daha var Saracchi durumu gibi olmasın sonradan girebilir 2-3 hafta olmaması gibi bir durumda daha büyük sıkıntı olur

Bu maci alirsak gg

Tam 1-0 olsun bizim olsunluk mac. Hadi hayirlisi. Insallah öyle veya böyle kazaniriz

seriye devam etmeliyiz tasak takılacak gibi değil daha onların sahasına gideceğiz

Geri
Üst Alt