Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Gerek yok kolay maç olacak ama duadan zarar gelmez zikre devamtehlikeli maç üstat bi yasin falan yapsaydın keşke gene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok kolay maç olacak ama duadan zarar gelmez zikre devamtehlikeli maç üstat bi yasin falan yapsaydın keşke gene
Başkan gerekli şahıslar ile iletişim halindeyim. Farklı ve daha etkili bir büyü deneyeceğiz birazdan.kral daha zaman var sende bi cüz kazsaydın yine be
Milliyetçi mukaddesatçılık ne zamandan beri milli görüşçülük oldu üstat??? Yenilikçisine 1 gelenekçisine 2siyasal islamcı cümleler görüyorum..
İçlerinden geçeceğiz bu akşam bir kez daha Allah’ın varlığına iman ettireceğiz!!! Biz bitti demeden bitmez...
Demiştik sezonun ilk yarısında da çünkü ol deyince olduran inananla beraberdir
GALATASARAY KİNDİR!!!
Milliyetçi mukaddesatçılık ne zamandan beri milli görüşçülük oldu üstat??? Yenilikçisine 1 gelenekçisine 2
2012'den beri deplasmanda 4 maclik galibiyet serimiz yokmus
2012'den beri deplasmanda 4 maclik galibiyet serimiz yokmus
Milliyetçi mukaddesatçılık ne zamandan beri milli görüşçülük oldu üstat??? Yenilikçisine 1 gelenekçisine 2
Var diyorlar yazmıştım zaten mali yönden ibrasızlık tek seçenek kalmış gibi görüyorlar zira kayyum atanmadı idari ibrasızlık için de her ne kadar devam eden diğer yöneticilere açılan davalar olsa da yargıtay içtihatları var...Mali kongre ne olur üstat yine ibra edilmeme durumu olurmu fosiller tarafından?
Deplasman mı bravo üstatÜstat milliyetçiliği boşver kafam güzel Sivas yolundayım şans dile
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kes yoksa seni zabaa kadarZabaa kadar zor maç. Ama.biz Gassarayız.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deplasman mı bravo üstat
Neden aylardır hep diyorum sonra da kazanıyoruz algı kasmayalım üstatMaçı kazanacağımızı düşünüyordum fakat şimdi içime kurt düştü.
Ben yalan olmasın çok oluyor düşün o zaman Gaziantep vardı tebrikler
Valla artık herkese üstat diyorumÜstat lafının bir ağırlığı olsun İsmail Bey!!!!!!!!
Yeme bizi ibra edilmeme diye bir sey soz konusu olmazVar diyorlar yazmıştım zaten mali yönden ibrasızlık tek seçenek kalmış gibi görüyorlar zira kayyum atanmadı idari ibrasızlık için de her ne kadar devam eden diğer yöneticilere açılan davalar olsa da yargıtay içtihatları var...
Yönetim mali ibrasızlık alınırsa bu kez usülden değil esastan red deneyecek zira zarar yok, bütçe açık vermedi bir de 2019 ibrası bu önceki dönemlerle alakası yok.
Yine de millet karşılıklı aidat ödetmiş böyle 1000lerde kalmayacak katılım 3000 filan bekleniyor. Yönetim de bu kez bindirilmiş kıta hazırlıyor. Muhalefet zaten öyle. Herkes kongrenin sonuna kadar kalacak divan başkanı seçimi etkili olur zaten hatta ona göre akşama kadar her iki taraf da başka başka adamlar toplar. Çok uzun konuşma listesi hazırlanacakmış vakit kazanmak nabız yoklamak için
Duyumlarım bu kadar üstat