Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Öyle bir şey mi dedim bunlar var dedimYeme bizi ibra edilmeme diye bir sey soz konusu olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey mi dedim bunlar var dedimYeme bizi ibra edilmeme diye bir sey soz konusu olmaz
Neden aylardır hep diyorum sonra da kazanıyoruz algı kasmayalım üstatgit başlığıma bak söz uçar yazı kalır bir de ayrıca maç başlıklarına yazıyorum ben demiştim diyeyim diye
![]()
Yok ihtimal varmis gibi yorum yapmissin ustat ben oyle anladim, yanlis anlamisim demek hay aksiÖyle bir şey mi dedim bunlar var dedim
Bayezid yezid demektir biliyorsun türkçe adı adı gibi yeziddi. Gavur aşığı hain işbirlikçi. Timur gazidir, mücahittir. Elbette Timur'dan yanayım sen galiba beyazıdçısınBu kadar iddialı konuşmak iyi değil.
Bak Yıldırım Bayezid'e. Senin içinden geçmezsem bütün zevcelerim boş olsun diye saydırıyordu Timur'a. İtidalli olmak lazım.
için fesat ya ondandır demir sorun yok kabristanda görüşürüzYok ihtimal varmis gibi yorum yapmissin ustat ben oyle anladim, yanlis anlamisim demek hay aksi
bence bugün, bjk, ve tsye karsi yeneriz. basaga berabere kalsak da olur. eger bugun berabere kalirsak ve Başak macini yenmemiz gerekirse o macida alırızFB maçı için beraberlik bizi şampiyonluk yarışında tutar diyen çok kişi vardı. Ama bugün görünen tablo da iyi ki o maçı kazandık. Çünkü ona rağmen şu anda bile yine mutlaka kazanmamız gerekiyor.
Bu maç dahil BJK, TS ve Başakşehir maçlarının tamamını kazanmamız gerekiyor.
bence bugün, bjk, ve tsye karsi yeneriz. basaga berabere kalsak da olur. eger bugun berabere kalirsak ve Başak macini yenmemiz gerekirse o macida alırız
Bos yapma renktoKes yoksa seni zabaa kadar
Var diyorlar yazmıştım zaten mali yönden ibrasızlık tek seçenek kalmış gibi görüyorlar zira kayyum atanmadı idari ibrasızlık için de her ne kadar devam eden diğer yöneticilere açılan davalar olsa da yargıtay içtihatları var...
Yönetim mali ibrasızlık alınırsa bu kez usülden değil esastan red deneyecek zira zarar yok, bütçe açık vermedi bir de 2019 ibrası bu önceki dönemlerle alakası yok.
Yine de millet karşılıklı aidat ödetmiş böyle 1000lerde kalmayacak katılım 3000 filan bekleniyor. Yönetim de bu kez bindirilmiş kıta hazırlıyor. Muhalefet zaten öyle. Herkes kongrenin sonuna kadar kalacak divan başkanı seçimi etkili olur zaten hatta ona göre akşama kadar her iki taraf da başka başka adamlar toplar. Çok uzun konuşma listesi hazırlanacakmış vakit kazanmak nabız yoklamak için
Duyumlarım bu kadar üstat
Seri gg
maçı kaybedersek çıplak fotoğrafımı buraya atacağım
Sinan şimdi sürgünde o yüzden kesin gider ve Mustafa Cengizi idari yönden ibra etmez ama mali yönden ibra eder öyle turunç takılır yani ve her türlü de iddiaya girerim o dereceSinan Bilgin in rengi ne olur ustat o gun?
Bunu gormek icin sampiyonlugu feda edebilirimmaçı kaybedersek çıplak fotoğrafımı buraya atacağım