0-1 olsun bizim olsun bjk maçı daha zor bu maçtan çok iyi oynamaya başladı adamlar rahatlar üstelik baskı olmayacak ne olursa olsun sene sonu şampiyon olacağız Allah'ın izniyle

0-1 olsun bizim olsun bjk maçı daha zor bu maçtan çok iyi oynamaya başladı adamlar rahatlar üstelik baskı olmayacak ne olursa olsun sene sonu şampiyon olacağız Allah'ın izniyle
Karius faktörü var Trabzon deplasman da 2 pozisyona girdi 2 tane gol yazdı Alanya 1 pozisyona girdi 1 gol attı bence Karius bir şekilde geçilir o maç iç sahada rakibi bunaltırız

Sivas'ı yenersek bir rakibimizi daha devre dışı bırakmış gibi olacağız.

yani düşününce zorlu tabi ama oynanıyo ve bitiyo sonunda.sıkıntıyı maç içinde yasıyosunuz hep,şampiyonluk gelene kadar sabredeceksiniz

yani düşününce zorlu tabi ama oynanıyo ve bitiyo sonunda.sıkıntıyı maç içinde yasıyosunuz hep,şampiyonluk gelene kadar sabredeceksiniz
ben daha fazla havadan staddan korkuyorum. son haftalardir bakinca sivas oyle aman aman oynamiyor bizim takima gore. biresel hatalar olmasa ben maci 1-2 ya da 0-1 koparacagamizi dusunuyorum. beraberlike sicak bakmasamda beraberlikde iflas gostergesi olmaz.

ben daha fazla havadan staddan korkuyorum. son haftalardir bakinca sivas oyle aman aman oynamiyor bizim takima gore. biresel hatalar olmasa ben maci 1-2 ya da 0-1 koparacagamizi dusunuyorum. beraberlike sicak bakmasamda beraberlikde iflas gostergesi olmaz.

Sivasla berabere kalıp Beşiktaş'ı yensek bile çok iyi bir senaryo olur. Mağlubiyete tahammülümüz yok sadece.

Pazar günü 8-9 C olur o soğuk dönem bitti

Iç sahada maglubiyeti yok sivasın. Leminanın dönmesi lazım. Seri bugun ki kdr rahat oyun kuramaz, bırakmaz sivas.

Sezonun maçı. 6 puanlık maç gibi bisey

ben zor deplasmanları izlemiyorum,niye kendimi bunalıma sokayımki?bu biraz takıma güvenle de alakalı.5 atıp şampiyonlugu haber veren o macta arda var diyebilyoduk,ki tasıdı son haftalarda o sezon.şimdi takım formda ama ben feghouliye zerre güvenmiyorum,onyekuru evet rakibi hırpalıyo ama son vurusları sinir bozucu.falcao yeni iyileşti.kısacası bu takım fatih hocaya borçlu ve kalan maclarda üstüne düşeni yapmak zorunda.ilk devre yattı hepsi.

Karius faktörü var Trabzon deplasman da 2 pozisyona girdi 2 tane gol yazdı Alanya 1 pozisyona girdi 1 gol attı bence Karius bir şekilde geçilir o maç iç sahada rakibi bunaltırız
feghouli hayirsizi bi top oynar herhalde zahmet olmazsa onyekuru da ilk pozisyonunu harcamasin. gerisi gelir bir sekilde.

feghouli hayirsizi bi top oynar herhalde zahmet olmazsa onyekuru da ilk pozisyonunu harcamasin. gerisi gelir bir sekilde.
Sivas deplasmanı kazandığımız taktirde zaten takımdaki performans iyice yükselir o maçın atmosferi farklı olur Trabzonla Başak puan kaybederse final maçlarına çıkarız yavaş yavaş da ligi almaya doğru gideriz

fatih hocanın 2 sezondur deplasmanda galibiyeti yok sivasta...2018'deki maçta uyduruk penaltı çalındı,10 kişi kaldık vs macı alabilirdik de son 10 dk iyi oynamıstık.eren derdiyok 2-1 yapmıstı.gecen sezon ise yedek kadro cıktık son macta,4-3 yenildik.

fatih hocanın 2 sezondur deplasmanda galibiyeti yok sivasta...ilk maç uyduruk penaltı,10kişi kaldık vs macı alabilirdik de son 10 dk.eren derdiyok 2-1 yapmıstı.gecen sezon ise yedek kadro cıktık son macta 4-3 yenildik.
Harbiden o sene 2-0 dan 2-1 yaptıktan sonra acayip futbol oynamıştık özellikle Sinan Gümüş 6 pastan gol kaçırmıştı :asd:

Bu haftaki maçlarda gollerden sonra çekilen resimlerde Asker selamı çakan yabanci oyuncular çok duygulandirdi beni, bu ırkçilik yapan yabanci siniri getirmeye çalişan Siyasiler ve Federasyon bu resimlerden utanmışlarmidir acaba...

Geri
Üst Alt