Bu haftaki maçlarda gollerden sonra çekilen resimlerde Asker selamı çakan yabanci oyuncular çok duygulandirdi beni, bu ırkçilik yapan yabanci siniri getirmeye çalişan Siyasiler ve Federasyon bu resimlerden utanmışlarmidir acaba...
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum ve şunu da ekliyorum yabancı kuralının gündeme geleceğini sanmıyorum geçenlerde siyasiler bizim kullanmayın demişti muhtemelen kulüpler birliği karar verecektir süperlig takımlarından 1-2 takım hariç herkes kuralın devam etmesini istiyor öyle de olur

Rıza Hocanın yapacağı çok net belli Seri'ye top aldırmamaya çalışıp basacaklar uzun oynamaya zorlayacaklar bi B planı üretirsek maçın kontrolü istediğimiz gibi geçer

Adamlarda 4 tane as oyuncu vardı sarı kart ceza sınırında bir tanesi bile sarı kart görmedi Ankara maçında yav. Sol bek Uğur Çiftçi sakatlanarak oyundan çıktı ama durumunu bilmiyorum. Oynasa da oynamasa da pek fark etmez zaten. Asıl, Mert Hakan Yandaş'ı durdurduk mu tamamdır.

Şampiyon olmak istiyorsak her maçı kazanmamız şart, ondan rakibe bakmıyorum. Hoca havaya girdi, takım da girdi en önemlisi Falcao girdi. Adam kalan haftalarda Muriqi'nin ve ligin içinden geçecek.

Takımlar arasındaki kalite farkı bariz. Biz de güzel bir form grafiği yakaladık, iyi de futbol oynuyoruz. Kaybedeceğimizi zannetmiyorum.

şampiyonluk yolundaki en önemli viraj bence. sivas-beşiktaş maçlarını kazanırsak %90 şampiyon oluruz.

Önümüzdeki iki maç çok kritik, bu maçlara full konsantre çıkarsak kazanacağımızı düşünüyorum. Sonra finali trabzon maçıyla yapacağız inşallah.

Dün akşamki kadar cömert olursak işimiz zor .. Onyekuru geldiğinden beri pozisyona girme anlamında sıkıntımız kalmadı mesele nasıl sonlandıracağımız

bjk macindan daha zor bir mac, tinerciler evimize geliyor o statdan cikamazlar, deplasmanda sivasi yenersek yolumuz acik.

Temkini elden bırakmamak lazım, beraberliğe tav olunabilecek 3 maçtan birisi, çok kırılgan haftalara girdik tek hataya işler sıkıntıya girer, bu tarz maçları kazanmak ise rakipleri yarıştan dışarı iter.

açıkçası seriye ve marianoya baskı gelirse ne yapacağımızı düşünmemiz gereken bir maç

ortasahada fenerden de gençlerden de canlı bir rakip

Futbol şansı yanımızda olursa kanazacak kadar oyun oynarız ama işte günümüzde oluruz umarım.

Lemina 2. yarıda oyuna girer dk. 70 civarı. Belhanda yüzde 90 ilk 11 başlar. Yüzde 10 gibi düşük bir olasılık da Emre Akbaba olur diye düşünüyorum. Takımın tüm defosu bu maçta ortaya çıkacak bakalım

Geri
Üst Alt