bizim icin bu mac cok net bir gosterge olacak. sivas en az 4-5 kisi surekli bizim sahamizda baski yapacaktir. seri, mariano, marcao ve oynarsa lemina’ya her top geldiginde yapisacak adam olacak. burada da geriden oyun kuracak formulleri bulursak, minimum top kaybiyla gecersek artik her yerde oyunumuzu kabul ettiririz sezonun geri kalaninda.

Sivas'in kendi sahasinda kaybedecegi ilk mac

ESX1SYYXcAIXBad

bizim 11 sonunda tamamiyle belli . artik her mac söyle oynamaliyiz

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Lemina
Seri Ömer
Fegh Falcao Onye

Lemina + Seri mac icinde degisip durur

bizim 11 sonunda tamamiyle belli . artik her mac söyle oynamaliyiz

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Lemina
Seri Ömer
Fegh Falcao Onye

Lemina + Seri mac icinde degisip durur
seri 8 numara olarak iyi oynamıyor 6 numarada oyun kurucu olarak görev yapmalı lemina'yı ileri atmak lazım

Ligin 2. devresiyle birlikte fener dahil simdiye kadar kolay rakiplerle oynadik

Simdi bu macla birlikte zor rakiplerle oynayacagiz

Hocanin fener macinda, simdiye kadarki basarili olmus oyun duzenini degistirmesi bana her rakibe farkli bir oyunla cikabilecegini dusunduruyor

Bu yuzden bu maca nasil bir formasyon ve hangi oyunculara cikacagini cok merak ediyorum

Sivas iyi takim ama hem hizli ataga ciktigi icin ortasahada bosluklar birakiyor, hem de defansta ciddi hatalar yapiyor

Bu hatalarin en onemlisi, defans arkasina atilan toplara kanattan kaleye dogru capraz kosu yapan oyuncuyu cok kolay kaciriyorlar

Ankara sivas macini izlediginizde hakemin ankarayi katletigini, 2 uyduruk sariyla 10 kisi birakmasina ragmen ankaranin bu sekilde bircok pozisyon buldugunu, buna ragmen yine uyduruk bir penaltiyla macin sivasa hediye edildigini gorursunuz

Ankaranin hatasi bu bir dolu atak ve tehlikeli pozisyonu gole cevirememesi oldu

Yani defans arkasina capraz kosu ve defans arkasina atilan toplar bu macin kilidi olabilir

basit pozisyonlari kacirmadan golu bulmaliyiz

süvasın savunma gerçekten leş 2 ila 3 futbolcu ile buraya kadar geldiler serinin atacağı packing ve onyekurunun yapacağı impactler ile kazanacağımızı düşünüyorum

Geri
Üst Alt