Topun olduğu yer bizim için pozisyon. Tehlikeli bölgede Donk'un adamı belli. Hiç riziko yok, ofsayt taktiği diye bir şey yok, kadememiz tamam. İleriye gittiğimiz zaman da hep beraber topa doğru bam bam bam gideceğiz ve oynayacağız, oynadınız.
Kac oldu bugun 8 mi? 9 Mu?

Şampiyonluk maçı net.

Cok rahat alacağımız bir maç olacak. Benim esas korktuğum kargalarla oynayacağımız maç. Onu alirsak bu iş biter.

Cok rahat alacağımız bir maç olacak. Benim esas korktuğum kargalarla oynayacağımız maç. Onu alirsak bu iş biter.
şu maçı alırsak büyük ihtimal şampiyonuz.
normalde karamsar biriyim ama bu maç hakikaten kırılma maçı.
* cezalı ve sakat vermezsek , puan kaybetmezsek ligi koparırız.
- sivas'ın fişi çekilir.
- hamsiler ve başak korkudan ayakları titrer
- evimizde tinercileri paramparça ederiz
- hamsiyi döve döve yeneriz
- başak'ın maç trafiği yoğun kesin takılırlar.
- haftada bir maça çıkıyoruz bunun avantajı var.
vs vs.

Sivas maçından sonra final maçı başak olur gibime geliyor.Ne beşiktaş nede hamsiler Arenadan çıkamaz.Haftaya lazio ların başağa çakması en hayırlı sonuç olur bizim adımıza.

Rtas bizim karsimizda açık oynayan hic bir takımdan korkmuyorum. Sivas, ts, basak hepsi açık oynayan ilerde basmayan takımlar. Ama kargalar oyle oynamaz diye dusunuyorum.
Sivası geçersek o maçın önemi başka olur baya baya ipi göğüsleriz bence önce Sivas'a odaklanmak lazım bu takım şampiyonluk istiyor gerisini getirir

Sivas maçından sonra final maçı başak olur gibime geliyor.Ne beşiktaş nede hamsiler Arenadan çıkamaz.Haftaya lazio ların başağa çakması en hayırlı sonuç olur bizim adımıza.

Bence en iyi senaryo ts- malatya ve ts-basak maclarinin beraberlikle sonuclanması. Boylece bizim de bir beraberlik hakkimiz doğar gibi.

1 ay once falan

Fb sivas basak alanya beraberlik 70 puan oluyor diyordum fbyi yendik digerleri beraberlik bile olsa yeterli olabilir ama basak fazla puan aldi

Geri
Üst Alt