eğer bir daha küfür kısaltması kullanırsan uyarı yahut ceza alacaksın haberin olsun
bu 1
şu da 2
çok da şeyimde sürünürsün umarım
Ne o sen kullanırken sıkıntı olmuyordu.Mod olunca mı kurallara uymak aklına geldi.Uza bir daha da muhatap olma!

2008'deki maç hayatımda izlediğim en fantastik maçlardan biridir. Babamla kahvehanede izlemiştim. Dandik bir projeksiyon makinesi, küçük ama ağzına kadar dolu bir salon, oralet ve çiğköfte dürüm satan seyyar. Yer bulamadığımız için biraz arkalarda oturmuştuk. Tabi o zamanlar küçüğüm boyum kısa bazen ayakta izlemek zorunda kalıyordum. Babam her gol attığımızda havaya atmıştı beni. Ben gollere mi sevineyim yoksa düşeceğim diye panik mi yapayım :) Son hafta Oftaş maçına gitmiştik, ki hayatımda ASY'de izlediğim ilk ve tek maçın şampiyonluk maçı olması da benim için hiç unutamayacağım bir andı.

Cidden yokluklarla kazanılmış bir şampiyonluktu, hele fb'nin o sezon ŞL'de çeyrek final oynayacak kadar kaliteli olması şampiyonluğumuzu daha da önemli hale getiriyor. Nonda'nın golüyle yendiğimiz fb maçının sonunda gazetelerde Galatasaray, Brezilya milli takımını yendi manşetlerini de asla unutmayacağım.

O sezon son haftalarda 6/6 yaparak şampiyon olmuştuk, hem de içinde fener maçı da vardı. Şimdi yine bir galibiyet serisi içindeyiz. Umarım kazanacağız 1-2 diyorum skor olarak.

Kazanmamız gerekiyor ama dünkü Trabzon maçı sonucundan sonra beraberlik çok kötü bir sonuç olmaz.

Kazanmamız gerekiyor ama dünkü Trabzon maçı sonucundan sonra beraberlik çok kötü bir sonuç olmaz.

Trabzon’dan daha tehlikeli olan takım Başakşehir.

Yenilmiyorlar nerede ise hiç. Fener maçları dışında tek mağlubiyet ilk hafta.

Ve çok rahat gol bulmaya başladılar.

Trabzon 2 maç kaybedip her an geriye düşecekmiş hissi veriyor. Malatya ve Başak maçlarında bu olursa da 6 puan da alsalar şaşırmam. Dengeli değiller

2012'den beri deplasmanda 4 maclik galibiyet serimiz yokmus

Trabzon’dan daha tehlikeli olan takım Başakşehir.

Yenilmiyorlar nerede ise hiç. Fener maçları dışında tek mağlubiyet ilk hafta.

Ve çok rahat gol bulmaya başladılar.

Trabzon 2 maç kaybedip her an geriye düşecekmiş hissi veriyor. Malatya ve Başak maçlarında bu olursa da 6 puan da alsalar şaşırmam. Dengeli değiller
Ben zaten önceki yorumlarda da Trabzon'un şampiyonluk şansının çok olmadığını belirtmiştim. Asıl rakip Başakşehir ve şu an için Beşiktaş. Haftaya Beşiktaş'ı yendiğimiz takdirde onları da uğurlarız.

Tlevizyon başına geçeceklerin yapması gerekenler;​
gusul-abdesti-nasil-alinir-erkek.gif
unnamed.jpg

BugüngünlerdenYenilgi...

Bu maç için geçen sene resmi hesabın paylaştığı şu video ile moda giriyorum. Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır. Bu yolun sonu şampiyonluk :)
#KONSANTRASYON

Geri
Üst Alt