eğer bir daha küfür kısaltması kullanırsan uyarı yahut ceza alacaksın haberin olsunBir komünist olarak işçi kardeşinin gece vardiyasına mutlu şekilde gitmesini istemez misin hain adam?
bu 1
şu da 2
çok da şeyimde sürünürsün umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer bir daha küfür kısaltması kullanırsan uyarı yahut ceza alacaksın haberin olsunBir komünist olarak işçi kardeşinin gece vardiyasına mutlu şekilde gitmesini istemez misin hain adam?
Ne o sen kullanırken sıkıntı olmuyordu.Mod olunca mı kurallara uymak aklına geldi.Uza bir daha da muhatap olma!eğer bir daha küfür kısaltması kullanırsan uyarı yahut ceza alacaksın haberin olsun
bu 1
şu da 2
çok da şeyimde sürünürsün umarım
Galibiyet serimiz boyunca hiç zorlu bir rakiple oynamadık. Bu maçla beraber başlayan zorlu süreçte şampiyon olmamızı imkansız olarak görüyorum ben hala..
Küns her devrin adamidirNe o sen kullanırken sıkıntı olmuyordu.Mod olunca mı kurallara uymak aklına geldi.Uza bir daha da muhatap olma!
Yanar döner diyorsun.Sonuna kadar katılırım zurnatör kardeşim...Küns her devrin adamidir
Kazanmamız gerekiyor ama dünkü Trabzon maçı sonucundan sonra beraberlik çok kötü bir sonuç olmaz.
Ben zaten önceki yorumlarda da Trabzon'un şampiyonluk şansının çok olmadığını belirtmiştim. Asıl rakip Başakşehir ve şu an için Beşiktaş. Haftaya Beşiktaş'ı yendiğimiz takdirde onları da uğurlarız.Trabzon’dan daha tehlikeli olan takım Başakşehir.
Yenilmiyorlar nerede ise hiç. Fener maçları dışında tek mağlubiyet ilk hafta.
Ve çok rahat gol bulmaya başladılar.
Trabzon 2 maç kaybedip her an geriye düşecekmiş hissi veriyor. Malatya ve Başak maçlarında bu olursa da 6 puan da alsalar şaşırmam. Dengeli değiller
kufur mu ettin la
kufur mu ettin la
Ceza sebebi : Ağır küfür içeren mesaj yazmak
Ceza türü : İhraç