Başakşehiri nasıl yeneceksin? Hadi onu geçtim, ts ve bjk var, hadi arenada tamam ama diğer deplasmanlarda bu mıy mıy futbolla ne yapacan? İlkyarı çok iyiydik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Başakşehir bütün maçları alıcak mı yani ?

Gayet iyi oynadık penaltıya kadar pozisyon bile vermedik.Serinin saçma sapam bir mudahelesiyle 3 puanı kaybettik

Yalnız lemina seriyi kesti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca oyuncu değişiklikleriyle orta sahayı boşalttı, ileriyi kalabalıklaştırdı ama hücumumuz da tamamen bir kaosa dönüştü. Orta saha olmadığı için de tehlikeli kontralar yedik. Beraberliğin kötü sayılmayacağı bir maçta yenilebilirdik de. Aklıma Süper finalli sezon içeride 2-1 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı geldi izlerken.

Gereksiz bir risk aldi. Riza tas gibi defans yaptirdi ikinci yari. Yaptigi degisiklikler Fatih hocanin kilerden cok daha mantikliydi.

Emre ve Mert'in böyle deli gibi saldırmaları normal.mac öncesi medya adamların üzerine nasıl oynadı Sivas'ı satiyorsunuz deyip durdu komple.medya

O şutta ceza sahasındaki tekrarı gösterilmeyen pozisyonu bulan var mı ya. Ben el gördüm orada

İyi oyunla öne geçip kazanamadığımız için hayal kırıklığı yaşıyor herkes, o da gayet normal. Biz ilk yarıdaki oyunu daha dengeli şekilde 90 dk'ya yaymaya çalışalım. İçerde dışarda kazanırız o oyunla. Daha çok su kaldırır bu yarış. Başak da Trabzon da puan kaybedecek.

Çok yazık oldu sivas deplasmanında oynamamız gerektiği gibi oynadık çok da pozisyon bulduk ama atamayana atıyorlar işte bu oyunla devam edersek şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok her maç böyle aptalca penaltı olmaz çünkü mete de hazır bekliyordu zaten kendi hesabımca üç beraberlik hakkımız vardı birini kullandık haftaya başakşehir kazanmamalı kaybedilmiş birşey yok mutlu sona ul
laşırız inş

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gene de tebrik ederim hocayı kazanmaya oynuyoruz sinmiyoruz feghouli keşke o iki pozisyon dan birini atsaydi hayırlısı olsun lemina ikinci yarı oyundan düştü böyle oynayın can kurban Sivas'ta kötü bir takım değil

Şu penaltı fnere çalınsa ortalığı yıkmışlardı. Ama biz kaçan gollere üzülüyoruz hani diyorlarya biz nerede hata yapıyoruz neden işimiz rast gitmiyor? İşte siz bunu anlayana kadar biz 5 yıldızı takacağız.

Mete düdük asmalı ama nerdeeeee 2 hafta sonra yine bizim maça verirler

Geri
Üst Alt