Yatabare bile tam görmedim ama çok ufak bir temas vardı diyor,yazıklar olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terim'in gücü bazi oyunculara yetmiyor. fizik olarak biten feghouli ve falcao'ya bu kadar tahammül etmemesi lazimdi. onyekuru da rezildi. cesur kararlar alman lazim. orta saha ömer ve leminayi cikarip 2 hücumcu daha alarak galibiyeti alamazsin. adem girdi forveti ikileyecegimize adami sag tarafa yolladik. appindangoye tüm toplari süpürdü. ikinci yarida sivas daha iyidi.

2 2 den sonra skora yattılar komple defans yaptılar yahu ilk yarıda önde bastılar ne olduğunu anlamadan 2 yediler hiç mi anlamıyorsunuz bu detayları anlamıyorum adam maç başında 3 puan istedi sonra 1 puana razı oldu.

gayet iyi oynadık şansızlık.sadece 2-2den sonra terim'in ortasahayı boşaltması biraz garipti sadece

fatih terim'in gücü bazi oyunculara yetmiyor. fizik olarak biten feghouli ve falcao'ya bu kadar tahammül etmemesi lazimdi. onyekuru da rezildi. cesur kararlar alman lazim. orta saha ömer ve leminayi cikarip 2 hücumcu daha alarak galibiyeti alamazsin. adem girdi forveti ikileyecegimize adami sag tarafa yolladik. appindangoye tüm toplari süpürdü. ikinci yarida sivas daha iyidi.
Falcaonun kafasinin 5 cm ustunden gitmese şu an kral iyi ki cikmadi diyorduk

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O pozisyonda emre faul yaptı. Bence bize kırmızı emreye sarı verip faul kullnmamız gerekiyordu sanki, hiç anlayamadım

Başak deplasmanını ben deplasman olarak görmüyorum açıkçası. En zor deplasman burası ve fb idi bana göre. Tek korkum haftaya saçma sapan puan kaybı yaşamayız umarım. Yoksa herşey biter.

Çok iyi top oynadık şlk 11 ve yedekler dahil tüm futbolcularımızı kutlarım, bi tek ömer yerine seri çıksa daha iyi olurdu lemina çıkması ritmi kaybettirdi en çok fatih hoca hata yaptı bence

2 2 den sonra skora yattılar komple defans yaptılar yahu ilk yarıda önde bastılar ne olduğunu anlamadan 2 yediler hiç mi anlamıyorsunuz bu detayları anlamıyorum adam maç başında 3 puan istedi sonra 1 puana razı oldu.
arkayi bu kadar bosaltip önde dikilen heriflere iki laf etmezsen puan gider. ikinci yarida iyi oynamadik, bunu söylemek lazim. hoca yaptigi hamlelerle tüy dikti.

Böyle tetikcler deplasmanlarda verilecek o yüzden bulduğumuzu atmalıyız aynen akbil.gibi

Sivasspor birinci dönem bizim maçtan sonra oynadığı 9 maçtan 8 galibiyet 1 beraberlik almış. Adamlar bu seri lider yapmıştı zaten yine aynı fikstüre giriyorlar. Ve şuan en kolay fikstür onlarda. Tek zor maçları Fenerbahçe deplasmanı. Bu yarışta Sivasspor'u da sayın son haftaya kadar götürürler yarışı.

bizi yenseler katılırdım ama bugün son dakikalardaki tavırları şampiyon olacaklar gibi durmuyordu

çok dar kadroları var

evet fikstür onlardan yana ama buradan 3 puanla çıkamayınca kırılabilirler

haftaya kazanamazlarsa şaşırmam

Geri
Üst Alt