Bu arada Başakşehir TS'den daha tehlikeli şu an. O yüzden haftaya TS'nin bi şekilde puan alması lazım. Tabii bizim de kazanmamız...

TS çok kötü oynuyor. Daha dün seri puan kayıpları yakındır dedim, 24 saat geçmeden GFK'ye puan kaybettiler. Ben söylemiştim demek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Malumun ilanıydı sadece.

Başakşehir çok iyi oynamıyor ne yaptıklarını biliyorlar. Kadro kaliteleri de üst düzey olduğu için takılmadılar henüz. Bunun da en büyük sebebi ve bize göre önde oldukları konu girdiği pozisyonları bi şekilde gol yapıyorlar.

Bu ligde daha çok şey olur. Kalan bütün maçlarını kazanan bi takım zaten mümkün değil.

Başakşehir küme düşme hattındaki takımlarla maçı var.

TS'nin ertelenen Malatya maçı var ki Malatya çok kritik bir konumda.
En iyi senaryo bizim beşiktaş+başak+trabzon maçlarından 9 puan çıkarıp trabzonun başağı yenmesi. Ha beraberlikte çıkabilir iki takımda hafta içi zorlu birer maç yapacak

Hayırdır o pozisyona penaltı değil denmesine neden bu kadar sinirlendin? Pozisyon kurallara göre belki penaltı olabilir ben hayatımda ilk kez böyle bir penaltı gördüm. Garip olan sen niye bu kadar sinirlendin sonundada Nokta yazmışsın birde.

fenerliyim de ondan heralde

kuralı bilmeden futbol forumuna yorum yazacak özgüveni nerden buluyorsunuz ona sinirleniyorum

Öncesinde onyekuru’nun pozisyonuna bakmadı şerefsiz. O penaltıysa Onye’nin pozisyonda penaltı. Ama böyle yapacaklarını biliyoruz. 4-5 tane net pozisyonu değerlendiremez isen tetikçiler böyle fırsatı değerlendirir. Terim de her zamanki gibi oyuna müdahale konusunda sınıfta kaldı. Hem çok geç kalıyor, hem oyunun ihtiyacına göre müdahale edemiyor. Zaten psikolojik olarak takımı hazırlamamış. Gol yiyene kadar takım Florya’da idman yapıyoruz sanıyordu.

Çok yazık oldu. Penaltı pozisyonu komedi. Lemina çıkmamalıydı stoperlerle geriyi tutacak diğerleriyle topyekün hücum edecektik. Lemina çıkınca Sivas çok üstümüze gelmeye başladı.

Bu arada Başakşehir TS'den daha tehlikeli şu an. O yüzden haftaya TS'nin bi şekilde puan alması lazım. Tabii bizim de kazanmamız...

TS çok kötü oynuyor. Daha dün seri puan kayıpları yakındır dedim, 24 saat geçmeden GFK'ye puan kaybettiler. Ben söylemiştim demek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Herkes görüyor zaten bunu. Malumun ilanı gerçekleşti.

Başakşehir çok iyi oynamıyor ama ne yaptıklarını biliyorlar. Kadro kaliteleri de üst düzey olduğu için takılmadılar henüz. Bunun da en büyük sebebi ve bize göre önde oldukları konu girdiği pozisyonları bi şekilde gol yapıyorlar.

Bu ligde daha çok şey olur. Kalan bütün maçlarını kazanan bi takım zaten mümkün değil.

Başakşehir küme düşme hattındaki takımlarla maçları var.

TS'nin ertelenen Malatya maçı var ki Malatya çok kritik bir konumda.

Başakşehirde demba ba şampiyonluk modu açmış resmen.

Onyekuru nun Son vuruş becerisi olsa minimum 70Mil oyuncu olur. Mbappe nın Budget seçeneği.

fenerliyim de ondan heralde

kuralı bilmeden futbol forumuna yorum yazacak özgüveni nerden buluyorsunuz ona sinirleniyorum
Yorum yazmak için görüşünü belirtmek için futboldaki tüm kuralları harfi harfiyen bilmek gerekiyor yani öyle mi? Futbol kurallarının tamamını bilmeyen bir insan görüşünü belirtemez. Maç sonu puan kaybının verdiği üzüntüyle böyle saçma bir penaltıya tepki veremez yani öyle mi? Ben futbol kurallarını harfi harfiyen bilmem bundan sonra pozisyon ile ilgili görüşümü belirtmim öyleyse.

Geri
Üst Alt