Ilk yari kazanabilecek hatta maci koparabilecek oyunu oynadik

Bu kadar ucuz penaltiyla beraberlik hic adil olmadi

Hemen oncesindeki Onyekurunun pozisyonu bundan 10 kat daha penaltiydi

Hakem bariz sekilde sonuca etki etti

Ama bizim de 2. yariya baslama seklimiz dogru degildi

Oyuncularda biraz skoru koruyalim havasi vardi
Halbuki ayni kaldigimiz yerden devam etmemiz gerekirdi

Kaybetseydik fikstur dezavantajiyla birlikte cok daha zor durumda olacaktik

Kazansaydik fikstur dezavantajimiz hemen hemen nötrlenecekti

Simdi ise fikstur dezavantaji devam ediyor, nötrlenmesi bir sonraki haftaya kaldi
bjk macini alirsak artik dezavantaj hemen hemen kalmayacak

Pozitif yani sivastan ikili averaji aldik

Ve ustumuzdeki rakiplerle puan farkini onlari yendigimizde kapatacagimiz 3 puanda tuttuk

Hicbir takim kalan maclarin tamamini kazanamayacak

Buna gore ayni hirsla devam etmeliyiz

Bir de su pozisyon harcama isini cozmeliyiz

trabzon'u yenerse başakşehir ipi göğüsler.

okan'da apo hunter loserlığı yok. adam bizdeyken bu haftaları defalarca kez oynadı, büyük başarıların öncesindeki stresi çok kez tattı.

bizim için en iyi skor trabzon'un başakşehir'i yenmesi olur ama başakşehir ağır basan taraf bence.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim Trabzon kesin kazanmalı bu maçı hazır Epurianu yokken. Dediğin gibi Okan Fatih Terim'le yıllarca çalıştı Uefa Süper kupa gördü stres falan yapmaz takımı iyi motive eder. Trabzon kazanmalı diyorum ama bu Trabzon ne zaman kazanması gerek desem gidip o takımın altına yatıyor.

Beyler iyi oynadik, cok kacirdik ama 1 puanda iyidir. Fazla üzülmeye degmez, haftaya kargalari ezer geceriz

Kesinlikle aynı düşüncedeyim Trabzon kesin kazanmalı bu maçı hazır Epurianu yokken. Dediğin gibi Okan Fatih Terim'le yıllarca çalıştı Uefa Süper kupa gördü stres falan yapmaz takımı iyi motive eder. Trabzon kazanmalı diyorum ama bu Trabzon ne zaman kazanması gerek desem gidip o takımın altına yatıyor.

trabzon'un oyunu biraz düştü son haftalarda. başakşehir ise tam tersi yükselişte.

üstelik başakşehir kayıp yaşasa ve puanları eşitlesek bile onları yenmek zorunda kalacağız çünkü beraberlik durumunda ikili averaj onların lehine olacak.

maalesef bu sene bütün göstergeler aleyhimize.

Gecen yilda Basaksehir birakmaz dendi. Sampiyon son 5 haftada oynanan oyunla belli olur. Trabzon daha ciddi rakip.
Basak mallık yapa yapa yapmamayı öğrendi. Maç kaybetmiyor adamlar. Avrupa dönüşü bile olsa gidip deplasmana kazanıyorlar. Trabzonun fikstürü daha zor ayrıca. Bize gelicekler. Biz Başak'a gidicez.

Yav kuşluğu bırakalım
Bu sene de koyarız alırız Kupayı.

Başak kim lan .. taraftarı/camiası olmayan takım mı yarışın son anlarında mı o ekstra eforları sarf edecek?
takımı ben mi yönetiyorum lan ne alaka kişisel yorumum bu adamlar içeride dışarıda saplıyor bizim 850 tane deplasman ve zor maç var iş bitti diyeni kuş ilan etmeyin 3 gündür bu forumda değilim ben

Maci izlemedim ben,her zamanki gibi cok kacirmisiz.yani basaksehir falan buldugunu atarken,hakemin macin icine sicacagini bile bile bizim bu kadar gol kaçırmamiz kabul edilemez

Mete Kalkavan’ın #Sivasspor için çaldığı penaltının ardından BeIN Sport Fransa spikeri önce kahkaha attı daha sonrasında ise « Wow! Bu kadar ufak bir temas için böyle bir karar.. » diyerek şaşkınlığını açıkladı.
Welcome to Turkey

Geri
Üst Alt