Pres yaparlarsa onyekuru,ömer bayram,falcao vs bosluk bulur gol atarız, kapanırlarsada beklerimizin ortalarıyla goller bulabiliriz acaba ne yapcak Sergen..

Bence açık oynayacak, bjk'nin kazanmasıda bizim kadar şart, bu bizim işimize gelir.Belhanda-Seri ikilisi oynarsa araya iyi paslar atar.

Belhanda yüzünden küfür etmeyin sadece bu maçlık fikir bu :D

bu gerizekalı kargalar son 2 yıldır şampiyonlukta bizde varız diye geldiler bize ve biz son 2 yıldır bunların mabadına vurarak götlerine baka baka geri döndüler.Aynısı olacak Allahın izniyle karganın tüylerini yolacağız

Maç İnönüde seyircili olsa yine kazanırız.
Hafta başında seyircisiz muhabbetinin kokusu çıkmıştı, hayırlısı.

Bakalim Hakem olarak kimi verecekler.

Umarim Cücü veya Firat denilen sero olmaz

Onyekuru ve Feghouli gününde olmalı. İkisinin de Sivas'taki vasat oyunu puan kaybettirdi. Özellikle bu 2 oyuncunun buldukları pozisyonları gole çevirmeleri gerekir. Asist sayıları da çok az. Onyekuru ve Feghouli asist konusunda Seri'ye ve de özellikle Ömer Bayram'a katkı vermeliler. Oyunun kilit noktası burası.

Falcao'ya değinmiyorum ama Andone yedeklerde başlamalı ve son 20 dakika kesinlikle oyuna girmeli artık. İyi ve etkili bir Andone tek başına maç kazandıracak tipte bir oyuncu. Keşke bonservisini alabilsek.

Seyircisiz oynama gibi bir şey varsa Süper Ligden amatör kümeye kadar tamamında uygulanması gerekir. Virüs sadece derbide bulaşmıyor sonuçta. En az seyircisinin olduğu maçta bile 4-5 bin kişi oluyor sonuçta sadece derbiyle kalırsa seyircisiz ceza art niyet ararım. Lig komple seyircisize dönerse bu işten en avantajlı çıkan Başakşehir olur. Çünkü onlar zaten seyircisiz gibi oynuyor.

Stadın dolu olacağını düşünmüyorum virüsten dolayı. En fazla 40 bin kişi olur bence.

bjk'nin orta sahası baya sağlam Atiba ve Elneny orada ciddi fark yaratıyor onlar adına. Onların orta sahadaki etkisini Seri - Lemina - Ömer ile bozmak lazım. Bir de defansları da çok boşluk veriyor. Ama bizim maçlarda daha temkinli olacaklardır o kadar ileriye çıkamazlar. Hele Onyekurulu, Arena'da oynanan bir maçta ileriye çıkmaları onlar için intihar olur.

Kontrollü bir maç bekliyorum. Bjk beraberliğe bile gelebilir bize çelme takmak için.

bitigen son dönemde iyi maclar yönetiyor hem orta hakem olarak hem varda,fırat satılıgını verecekler diye cekinmistim

Geri
Üst Alt