Baktık maç sıkıştı iki taç atar alırız maçı rahat olun renkdaslar ...

good news

Beşiktaş'ta geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle son 2 antrenmana katılamayan Caner Erkin, bugün gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

var hakem faciaya yol acacak bu net oglu net.

Nando
Mariano Donk Marcao Saracchi
Lemina
Seri Ömer
Fegh Falcao Onye

aman Saracchi dikkat et. Piskopat oldugunu biliyordum da bu artik bok cikarma. Fegh + Onye de Gol kacirmama rekorunu biraksinlar artik

Karius
GG Vida Ruiz Caner
Atiba Elneny
Lens Boateng Nkodou
Burak

Stoperleri iyi, Atiba iyi + Boateng ve Buraga dikkat.

ts. bsk berabere biterse, beraberlik oktur.
Birisi kazanirsa muhakkak almamiz gerek ama zor

Luyindama antrenmanlara başlamış. Keşke şimdiye kadar 10 dakika bile süre alamayan Jesse Sekidika yerine Luyindama'yı kontenjana dahil etseydik. Kalan 8 maçta 90 dakika boyunca çok işimize yarardı. Yanlış seçim.
Birak Terimi, Doktorlar bile Adam 3 ay sonra kosulara baslayacagini düsünmemistir. Bu gidisle Nisanin ortasinda Oynar duruma gelecek

Adem yoksa Andone in Linnes out

Yav deli misiniz, divane misiniz şu ortamda pozitif vaka çıkmasa da gidip 50000 adamın yanında maç izlemezdim. O yüzden seyircisiz yaparlarsa da niye seyircisiz demem. İnsan canından kıymetli mi? İlla gidecekler de yanında fısfıs kolonya filan götürsün. Kendinize, kendinizden de çok yaşlılara, hastalara dikkat edin. Sağlığın şakası olmaz.

Caner oynarsa handikap olur, oynamazsa 1 farklı galibiyet bekliyorum. Caner çok önemli :ROFLMAO:

Onyekuru sorunsuz maça çıkarsa 3 farklı yeneriz.

Geri
Üst Alt