Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar siz ruyanizi anlatin ama ben fb macindaki gibi davranmak zorundayim![]()
Biraz sezgisel bi olay ya.ama mqci dusunup uyumak yeterli zaten.ben bazen tirsiyorum,mac icinde de skoru biliyorum cunku.ugursuzluk gelir diye 2.yarilari izlemiyorum bazen.ama sorun su ki benim ruyalarim gerçekten cikiyo.2018den beri Galatasaray lehine hep.bu sezon basinda sampiyonluga dair gordum zaten,sonra mariano ile ilgili gordum.butun forum mariano gitsin diyodu mesela gercekte ama ocak 2020 de bi ruyamda butun nobet mariano gol atmiscasina adini yazdi.mariano icin sevindi.bunu osmanla da paylastim.sonra mariano iyi oynar oldu.isaretler oluyo,bi ses,bi yazı.bjk maçı icinde bi ruya gordum sanirim ve rahatladim birazBugün rüyamda aslan dövmesi yaptirmistim Sergy. Arkadaslarim dalga gecmisti, 3-4 kiside zaten var sen bizi taklit mi ediyorsun diye.
Icerikleri cok sacma cok alakasiz rüyalar görüyorum, atiyorum yilda 200 rüya görüyorsam abartisiz ancak 1-2 tanesi futbol ile ilgili oluyor. Sizler mac, skor, tahmin rüyalarini görmeyi nasil beceriyorsunuz bilmiyorum gercekten.
kalecilerini unutmaBunlarin sol tarafini felc ederiz. Caner + Nkodou yarrolar. Fegh ve Mariano öper orayi.
onyekuruyu Lens+ GG ile kapatmaya Calisirlarsa Saracchi bombos orta yapip durur.
Bir tek Falcao vs Ruiz+ Vida
Elneny+ Atiba vs Seri+Ömer zorluk cikarir. Bol bol sut cekmemiz gerek. Kaleleri iptal
Editlendim sondakalecilerini unutma![]()
bu özgüven nerden geliyor anlamıyorum, 3-4 maç seri yaptılar diye mi? kendilerini yine barça sanan bjkliler türedi sanırım