GTahrik, pislik, mac sonu kazaninca alaya alma ne varsa yapilmali.

Gecmis senelerde oldugu kadar seyirci avantajina bagimli degiliz ki zaten, bu sefer kalite ve form anlaminda daglar kadar fark var.

Belki sessiz sedasiz olacak ama mesele uc puan ve sampiyonluk.

Arkadaslar siz ruyanizi anlatin ama ben fb macindaki gibi davranmak zorundayim🤭

Bugün rüyamda aslan dövmesi yaptirmistim Sergy. Arkadaslarim dalga gecmisti, 3-4 kiside zaten var sen bizi taklit mi ediyorsun diye.

Icerikleri cok sacma cok alakasiz rüyalar görüyorum, atiyorum yilda 200 rüya görüyorsam abartisiz ancak 1-2 tanesi futbol ile ilgili oluyor. Sizler mac, skor, tahmin rüyalarini görmeyi nasil beceriyorsunuz bilmiyorum gercekten.

Son 2 sezonki sampiyonlugumuzdaki gibi ic sahada taraftar gaziyla galip gelen, deplasmanlarda ise helva kivaminda olan bi takim degiliz bu sene. En azindan 2. yari itibariyle. Ne oynadigini bilen, geriye dusse bile 0-0 oynuyormus gibi rahat ve oyun planindan kopmayan bi takimiz. Sivas, FB deplasmanlari bu konuda ciddi bir sinavdi ve biz oralardan bile alnimizin akiyla ciktik.

O yuzden seyircinin olmayisinin takimi cok etkileyecegini sanmiyorum.

Biz yine gol kacirma rekoru kirmazsak veya BJK'nin kicina basina carpan sacma sapan bi top gol olmazsa +4 handikap biter bu mac.

Bugün rüyamda aslan dövmesi yaptirmistim Sergy. Arkadaslarim dalga gecmisti, 3-4 kiside zaten var sen bizi taklit mi ediyorsun diye.

Icerikleri cok sacma cok alakasiz rüyalar görüyorum, atiyorum yilda 200 rüya görüyorsam abartisiz ancak 1-2 tanesi futbol ile ilgili oluyor. Sizler mac, skor, tahmin rüyalarini görmeyi nasil beceriyorsunuz bilmiyorum gercekten.
Biraz sezgisel bi olay ya.ama mqci dusunup uyumak yeterli zaten.ben bazen tirsiyorum,mac icinde de skoru biliyorum cunku.ugursuzluk gelir diye 2.yarilari izlemiyorum bazen.ama sorun su ki benim ruyalarim gerçekten cikiyo.2018den beri Galatasaray lehine hep.bu sezon basinda sampiyonluga dair gordum zaten,sonra mariano ile ilgili gordum.butun forum mariano gitsin diyodu mesela gercekte ama ocak 2020 de bi ruyamda butun nobet mariano gol atmiscasina adini yazdi.mariano icin sevindi.bunu osmanla da paylastim.sonra mariano iyi oynar oldu.isaretler oluyo,bi ses,bi yazı.bjk maçı icinde bi ruya gordum sanirim ve rahatladim biraz

Aziz olsa pazar sabahı bir futbolcunun ateşi i hafif çıkartacak hamleler yapıp bir iki çakma benzer semptom ile o maçın ve o gün liglerin iptal edilmesini sağlardı.

Yok mu ateşi olan bir futbolcumuz, test etmek saatler alıyor zaten yapıştırın korkuyu

Ligin son maçı olabilir.

Koyup geçelim, böylece lig mola ya girsin.

Bunlarin sol tarafini felc ederiz. Caner + Nkodou yarrolar. Fegh ve Mariano öper orayi.
onyekuruyu Lens+ GG ile kapatmaya Calisirlarsa Saracchi bombos orta yapip durur.
Bir tek Falcao vs Ruiz+ Vida
Elneny+ Atiba vs Seri+Ömer zorluk cikarir. Bol bol sut cekmemiz gerek. Kaleleri iptal

Bunlarin sol tarafini felc ederiz. Caner + Nkodou yarrolar. Fegh ve Mariano öper orayi.
onyekuruyu Lens+ GG ile kapatmaya Calisirlarsa Saracchi bombos orta yapip durur.
Bir tek Falcao vs Ruiz+ Vida
Elneny+ Atiba vs Seri+Ömer zorluk cikarir. Bol bol sut cekmemiz gerek. Kaleleri iptal
kalecilerini unutma :)

1584099364471.webp

Normalde 2-0 veya 3-0 gibi bir skor ile yeneceğimiz maçtı. Ancak BJK klübü yaptığı ortamı gerecek açıklamalar ve göndermeler ile teknik direktörümüz Fatih Terim'i ve futbolcularımızı gereğinden fazla hırslandırmış ve maça iyice konstantre olmalarını sağlamışlardır. Zaten ligin üstünde bir oyun oynadığımız ortadayken(Deplasmanda oynadığımız Fenerbahçe ve Sivas maçlarında ne oynadığını bilen, skor olarak geri düşse de oyundan kopmayan ve oyununu rakibe kabullendiren bir GALATASARAY) hafızalara kazınacak hem oyun olarak hem de skor olarak çok çok üstün olduğumuz bir maç olacaktır. Zaten bu maçın ardından TFF'nın planları suya düşecek ve yükselen form durumumuz gözlerini korkutacağından ve önümüzde duramayacaklarını anladıklarından dolayı salı günü UEFA toplantısı sonrası TFF ligleri erteleyecektir. Bırakın onlar planlarını yapadursunlar, biz Teknik Direktörsüz de şampiyon olduk, forvetsiz de olduk, geriden gelerek de olduk, play-off çıkardılar şampiyon olduk, şimdi de stopersiz ve seyircisiz de şampiyon oluruz. Yeni bir challange eklendi ve Terim CHALLANGE ACCEPTED diyor !

Ligler ertelenecek öyle hissediyorum. Lakin bu bjk ye çakmadan bize rahat yok.

Arkadaşlar bu sene şampiyonluk yok unutun. Başakşehir i şampiyon yapacaklar.

Geri
Üst Alt