Eeeeee demiştim esas şimdi ak kara belli olacak 5 maçta diye, sağolsun şaşırtmadı dede. 2 de 2 gidiyor. Taraftar olmasa görürdüm ben puan durumunu da neyse 4 maç sonra göreceğiz esas taktisyeni. Hoca mı dede mi ....

Kesinlikle liglerin ertelenmesi lazım, hem futbolcu sağlığı açısından hem ligin seyir zevki açısından yoksa saçma sapan bir şey izlemiş olacağız

Evet, puan kaybı geldiğine göre yarından itibaren 1 ay durdurulur lig. Tertemiz iş yaptılar. Hoca ve oyuncular da çanak tuttu. Kaybedilmiş bir şey yok ama sinir bozucu durum.
fenerliler gibi kendimizi kandırmanın alemi yok seyirci filan hikaye bu takım haftalardır pozisyon buluyor ama atamıyor elbet biryerde patlayacaktık

şaşacak birşey yok gol atamayan takım nasıl sampiyon olsun akbil buldugunu atıyor biz gibi degiller

Bu sezon kovalerius'a bırak gol atmayı şut çekmeyen tek takım biziz.

Rezil futbolun ile gurur duy 20 milyonluk hoca.

40 yaş ortalaması olan kargalara karşı pozisyona bile girerememek büyük başarı.

Karius çapsızı hayatının en rahat 2 maçını bize karşı oynadı. İddiasız Beşiktaş'i yenemediler. Bariz bir şekilde ayarlanmış bu maç. Yalandan 85den sonra iki değişiklik yapıldı

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tff ananı da karantinaya al ananı. şerefsizler alacağımız maçı sessiz sedasız berabere bitirmek için ellerinden geleni yaptılar. istediklerine ulaştıklarına göre şimdi ligi erteleyebilirler analarının tenazul uzuvlarına kadar.

evet tüm dunyada iptal edilen maclar bizde seyircisiz oynandi boyle olacağına hic oynatma daha iyi sampiyonlugumuz alindi bu saatten sonra kim sampiyon olursa olsun takip edersem şerefsizim alin ligi makatiniza sokun
Bahaneyi bırakın ya 3 hafta önce deplasmanda mac kazana biliyorsun hangisi daha zor durum

leş gibi 90 dakika durmayan yağmur
leş gibi kaygan zemin
oyuncuların korona yüzünden maçı sklememeleri
beSHITtaş camiasının hafta başından beri maç seyircisiz oynansın diye zırlaması

sonuç bu işte. bitsin bu sezon sayılmasın sokarım futboluna da yaw

Yazıklar olsun kadıköyü yık sonra gel evinde tinerciler ile berabere kal

Kaçan goller bir yana hocanın tercihleri de rezaletti. Ts-başak maçını değerlendiremedi reziller...

Geri
Üst Alt