Beyler neyin kafasina yasiyorsunuz siz, daha 9 hafta var. ne sampiyonluk gitmesi.

maclar daha yeni basladi

Kötüydük kimsenin kafası sahada değildi rakipte kötüydü. Rakip kazanmak için değil beraberliğe gelmişti bir pozisyonumuzda kalenin içinde 4 oyuncu vardı. Feg ve onye beceriksizdi yine. Bu maçı seyircisiz oynatan sebep olup hakkımızı yiyenleride Allahın takdirine bırakıyorum

32.haftaya kadar seyircisiz maç izlersem heralde başka bir hobi ararım kendime.1 maçta sogudum futboldan.

Şampiyonluk gitti malesef bu yosmaları dahi yenemediysek olamayız şampiyon

Önündeki iki takımın berabere kalıp puan kaybettiği gün Beşiktaş gibi vasat bir takıma puan kaybedersen şampiyon olamazsın. Şu anda bütün maçları kazanmalısın ve Başakşehir’i falan deplasmanda yenebileceğimizi düşünen varsa hayal görüyordur. Tamam hiçbir takım iyi oynamıyor ama bugün oynana isteksiz futbol benim kalmayan umudumun üstüne sifon çekti diyebilirim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda o topuk pasini yapamadigi icin galibiyet alamadik. Takim o yuzden hücum yapamadi, sut atmadi, onyekuru golleri o yuzden kacirdi fegin bu kadar les olmasinin tek sebebi belhandanin topuk pasi hatasi. Şimdi gidin saracci, lemina vs guzellemelerinizi yapın arkadaslar

Sansini zorlama bugün. Zaten herkes sinirli durduk yere kendine sövdürtme bence.

kötü maç oldu.

ikinci yarı bir nebze daha iyi oynadık ama aynı zamanda beşiktaş'ın tek şansı da ikinci yarıda geldi.

bu hafta yukarıya yaklaşamamak ciddi kayıp oldu.

Şu andan itibaren ligi iptal ederlerse tarih yazsın
Ligde her takımı yenebilecek tek takım GALATASARAY’ı durdurabilmek için Ligi iptal ettiler

Geri
Üst Alt