yine feghouli ve falcao one cikacak galiba,ama maci kazandirmalari gerek.onyekuruya da bi bakayım

Puan kaybı olursa tolere etme şansımız var fakat bizim için artık her maç final. Bu saatten sonra bütün takım geri kalan her maça tam konsantrasyonla çıkıp saçma sapan pozisyon harcamamalı. Hala kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz, durum böyleyken bunun değerini bilmemiz gerek. Bir kere 8/8 yaptık araya 1 beraberlik girdi, şimdi bir daha yaparsak sonuç belli. Bu oyunla yapılabilir mi? Yapılır.

Beşiktaşa karşı içeride girdiğin net fırsatların hepsini atıp şöyle 4-5 atarsan yapılır. Beşiktaş maçında, bizim camiadaki o şampiyonluk ateşi yanarsa yapılır. Özellikle kadıköy ve sivas deplasmanlarında geriye düştüğümüzde oynadığımız oyun, 45 dakikada bu ligde bütün takımların fişini çekebilecek güçte. Bugün feghouli biraz gününde olsa şuan 9/9 yapıp çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık fakat ben bu beraberliği başakşehir karşısında unutacağımızı düşünüyorum.

İnşallah güzel bir oyunla 3-4 fark atacağız.

sergen çok ters geliyor bize. pis tırsıyorum bu maçtan

15 Mart Pazar saat 20:45 Neden sezonun ikinci yarısında hep Galatasaray'ın sahasında oluyor maç? Hakem 1548 metre gerideki tacımızı vermedi.

Sezonun en rahat maçlarından birini oynayacağız kalede kolsuz karius varsa sorun yok :hat:

Taraftar alır.

Şampiyonluk yolunda bize hiç bir zaman sorun çıkarmayan ezeli rakip ebedi dost Beşiktaş, bu maçta da aynı dostluğu gösterecektir.

Sergen Yalçın başka takımın hocası olsaydı daha çok çekinirdim ama Beşiktaş'ı anadolu takımları gibi oynatmaya cesaret edemez. Net bir galibiyet alırız her zamanki gibi.

Saçmalamayın karşımızdaki rakip beşiktaş, neden böyle hafife alıyorsunuz anlayamıyorum. En nihayetinde koskoca bir çınarla karşılaşacağız. En fazla 4 atarız daha da olmaz. Abartmayın....

- Acaba ne düşünüyor? Yoksa beni aldatıyor mu?
- Derbide acaba kim kesik yer? Ömer mi? Lemina mı? Belhanda mı?

1583741020259.webp

Geri
Üst Alt