Belhanda oynamamali. Seyirci yokken yaptigi ergenlikleri aninda cezalandirirlar

Başlarım böyle işe,liglerde ertelensin.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Top les kargalarda oldugunda hoparlatörlerden ver isligi

Ben çoğu kişinin aksine bu seyircisiz oynama olayının bize çok kötü etki etmeyeceğini düşünüyorum..
Oyun olarak çok iyi durumdayız yanı geçmiş iki sene de olduğu gibi ic sahada taraftar desteğiyle giden takim yok..Sivas,fener deplasmanlarinda bile çok iyiydik...Ekstra bir hakem olayı falan olmazsa beşiktaş ve ts maçlarını kazanırız..
Ayrıca rize ve alanya deplasmanları bizim için çok zorlu olacaktı artık seyircisiz ve bence rahat maçlar olacak..
Yine bu dönemde başakşehir deplasmanı da seyircisiz olacak..O maça fenerlisi,besiktaslisi allah ne verdiyse dolduracaklardı ve ne olursa olsun bir deplasman ortamı olacaktı artık orada da rahatız..

Önlem alıyorsan tatil edersin seyircisiz oynamakta neyin nesi? Bırakın yazın devam etsin lig. Eşek yükü ile para kazanıyorlar oynayi versinler bir zahmet. Avrupa şampiyonası da ertelersin olur biter. O kadar insanı bir araya toplamak sorumsuzluktur. Seyircisiz mi oynatacaksın sanki Avrupa şampiyonasına? Ligler yazin devam eder Avrupa şampiyonasi önümüzdeki sene oynanir.

çarşı denilen bölücü grubun kurucusu o ermeni arkadaşcokta vatanseverdir attıgı twitlerden küfür eksik olmaz

2/1 veya 1-0 gibi bir skorla alırız bu maçı. o kadar kolay geçeceğini sanmıyorum. bjk nin bekleri ve orta sahası 2. yarı oyundan düşer. elbette virüs hesap edilemezdi ama sezonun ilk yarısı kaybedilen puanları çok arayacağız. gelen şampiyonluklarda iç sahada taraftar desteği hep öne çıkmıştı.

fransada bizim gibi macları ertelememiş 15 nisana kadar seyircisizmiş

Lig hazirana kalirsa onyekuru iclerinden gecer,emre akbaba da.simdi oynanirsa da güzel etkiler var😘 @Mehmet Eroğlu

yenemeyiz. bari ilk 4 de kalip avrupa hakki kalsa

Geri
Üst Alt