2-0 olursa eziktaş için şanslı bir gün olmuş olur, her zamanki gibi gol kaçırma rekoru kırmazsak 4 olur

Seyircili olsa rahat 3 atariz diye düsünüyordum ben.

Bu macin sifresi Karius'a bol bol sut cekmekten geciyor. Herif hepsini elinden kaciriyor Falcao pusuda beklese 3 tane ayni cinsten gol atar.

Benim hatırladığım seyircisiz ilk derbide de Beşiktaş'a koymuştuk. Feldkamp dedenin 1'den 10 alması sayesinde 2-1 kazanmıştık. İnşallah tarih tekerrür edecek ve tüm kötü niyete rağmen Allah'ın adaleti şaşmayacaktır bu akşam da.

Seyircili olsa rahat 3 atariz diye düsünüyordum ben.

Bu macin sifresi Karius'a bol bol sut cekmekten geciyor. Herif hepsini elinden kaciriyor Falcao pusuda beklese 3 tane ayni cinsten gol atar.
hoca antrenman da şut çalışması da yaptırmış, bi de bitiricilik çalışması.idman raporunda fgörmüştüm

Isabet olmus gercekten cok pozisyon harciyoruz özellikle Fener macindan en uc noktaya ulasmisti bu.

sivas maçından önce gol kaçırma hastalığımız sürmezse çok rahat maç olur diyordum, eğer ilk yarıdaki pozisyonları değerlendirebilseydik, ikinci yarı antrenman havasında geçecekti,

Kazanacağız ! Fırsatçı ve şark kurnazlarına gereken cevabı vereceğiz. Küçüksünüz küçük kalacaksınız. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rekabeti arasında bu kafayla hep aşağıda kalacaksınız.

Maçlar ertelenir mi demek istiyorsun? bana da öyle geliyor, ama bu sene boyunca bir daha maç oynanmayacağına ihtimal vermiyorum, ancak corona virüs yüzünden küresel bir apocalypse yaşanırsa olabilir
Maçlar ertelenirse -ki büyük ihtimalle ertelenecek, ligleri haziranda falan devam ettirmek çok zor. Zaten birçok oyuncumuz kiralık, o oyuncular ülkelerine döndükten sonra geri dönmezler.

Geri
Üst Alt