- 26 Eylül 2012
- 122.039
- 72.566
- 5.068
Rahat mac olur 2-0
Acma o som agzini Zurnakan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat mac olur 2-0
Acma o som agzini Zurnakan.
2-0 olursa eziktaş için şanslı bir gün olmuş olur, her zamanki gibi gol kaçırma rekoru kırmazsak 4 olur
hoca antrenman da şut çalışması da yaptırmış, bi de bitiricilik çalışması.idman raporunda fgörmüştümSeyircili olsa rahat 3 atariz diye düsünüyordum ben.
Bu macin sifresi Karius'a bol bol sut cekmekten geciyor. Herif hepsini elinden kaciriyor Falcao pusuda beklese 3 tane ayni cinsten gol atar.
2 az 3-4 atmamız lazımRahat mac olur 2-0
hoca antrenman da şut çalışması da yaptırmış, bi de bitiricilik çalışması.idman raporunda fgörmüştüm
Isabet olmus gercekten cok pozisyon harciyoruz özellikle Fener macindan en uc noktaya ulasmisti bu.
Sekiztaş futbol falan oynamıyor, son 2 maçını hakem sayesinde kazandılar, leş gibi futbol oynuyorlar, 1-0 biterse çok şaşırırım, 3 4 tane atarız, seyirci olsa tarihi fark olurdu, maçtan sonra buradayım, bu yazıyı editlerim
Bu sene ligin son maçı olabilir maalesef...
Maçlar ertelenirse -ki büyük ihtimalle ertelenecek, ligleri haziranda falan devam ettirmek çok zor. Zaten birçok oyuncumuz kiralık, o oyuncular ülkelerine döndükten sonra geri dönmezler.Maçlar ertelenir mi demek istiyorsun? bana da öyle geliyor, ama bu sene boyunca bir daha maç oynanmayacağına ihtimal vermiyorum, ancak corona virüs yüzünden küresel bir apocalypse yaşanırsa olabilir