- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
3. kalecileriÇaykur Rizespor XI: Tarık, Moroziuk, Fernandes, Talbi, Mejnak, Vetrih, Diomande, Tunay, Garmash, Samudio, Skoda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. kalecileriÇaykur Rizespor XI: Tarık, Moroziuk, Fernandes, Talbi, Mejnak, Vetrih, Diomande, Tunay, Garmash, Samudio, Skoda
.3. kalecileri
Bir kaç ay içinde bilgisayar bana kalacak yiğenim...Dün ilk CS Go tecrübemi de yaşadım.Odyssey,GTA 5,Borderlands vs Epic de hazır duruyor.Demem o ki artık senin oyun deneyimlerin karşısında ah vah çekmeyip bende oyun aleminde at koşturmaya başlayacağım.Takıldığım yerler falan olursa da sana danışırım.Lan kazanın gerekirse yenin!
Rizenin en kritik uc oyuncusu aminu ogulcan ve boldrin yokke yenemezsek yaziklar olsun bize keske gokhan akkan oynasaydi hem fenere hem besiktasa maci veren kaleciydi bu kaleci ondan cok cok iyidir
Yobonco sonoro golmoloÇaykur Rizespor XI: Tarık, Moroziuk, Fernandes, Talbi, Mejnak, Vetrih, Diomande, Tunay, Garmash, Samudio, Skoda
Bu ineklerdeki beyni kuşa taksan kuş ters uçarYobonco sonoro golmolo
Hiç duymadım bu kaleciyi EvrenRizenin en kritik uc oyuncusu aminu ogulcan ve boldrin yokke yenemezsek yaziklar olsun bize keske gokhan akkan oynasaydi hem fenere hem besiktasa maci veren kaleciydi bu kaleci ondan cok cok iyidir
maç bitiminde havlu atmaya hazır mıyız
Merhaba,Tribünler neden boş bir şey mi oldu acaba?