.
80468562ccc640b7be2b49fc54b04b65.webp

Lan kazanın gerekirse yenin!
Bir kaç ay içinde bilgisayar bana kalacak yiğenim...Dün ilk CS Go tecrübemi de yaşadım.Odyssey,GTA 5,Borderlands vs Epic de hazır duruyor.Demem o ki artık senin oyun deneyimlerin karşısında ah vah çekmeyip bende oyun aleminde at koşturmaya başlayacağım.Takıldığım yerler falan olursa da sana danışırım.

Rizenin en kritik uc oyuncusu aminu ogulcan ve boldrin yokke yenemezsek yaziklar olsun bize keske gokhan akkan oynasaydi hem fenere hem besiktasa maci veren kaleciydi bu kaleci ondan cok cok iyidir

Bu maçı alırız almasına da rakipler de alıyor maçlarını onların takılması lazım bi de donk kart görürse haftaya emin-ahmet çıkmamız çok büyük risk olur marcao dönene kadar donk kart görmemeli oynatmadığımız jessenin yerine bi stoper alsak böyle hesap yapmazdık yanlış tercihin bedeli büyük olmaz umarım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tribünler neden boş bir şey mi oldu acaba?
Merhaba,

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19), ilk olarak Çin’in Vuhan Eyaleti’nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 Ocak 2020’de tanımlanan bir virüstür.

Salgın başlangıçta bu bölgedeki deniz ürünleri ve hayvan pazarında bulunanlarda tespit edilmiştir. Daha sonra insandan insana bulaşarak Vuhan başta olmak üzere Hubei eyaletindeki diğer şehirlere ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin diğer eyaletlerine ve diğer dünya ülkelerine yayılmıştır.

Koronavirüsler, hayvanlarda veya insanlarda hastalığa neden olabilecek büyük bir virüs ailesidir. İnsanlarda, birkaç koronavirüsün soğuk algınlığından Orta Doğu Solunum Sendromu (MERS) ve Şiddetli Akut Solunum Sendromu (SARS) gibi daha şiddetli hastalıklara kadar solunum yolu enfeksiyonlarına neden olduğu bilinmektedir. Yeni Koronavirüs Hastalığına SAR-CoV-2 virüsü neden olur.

şu stadın kamera açısı beni daraltıyor ekran başında

Geri
Üst Alt