Şu maçı almalıyız ya. Trabzonspor bıraktıkları gibi dönmüş. Zorlanmadan aldılar. Umarım biz de bıraktığımız gibi döneriz. Bir de Trabzon veya Başakşehir'in en az birisinin mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor bence. Trabzon kaybetmediğine göre Başak en azından 2 puan bırakmalı Alanya'ya. Ondan sonra biz de Rize'yi yenersek yolumuza bakarız. Fakat zor maç Rize maçı. Çünkü kimse kim nasıl dönecek bilmiyor ve Rize ateş hattında.

Kraliçe dahil gözler ekibimizin üzerinde olacak.

1592012101148.webp

Şu maçı almalıyız ya. Trabzonspor bıraktıkları gibi dönmüş. Zorlanmadan aldılar. Umarım biz de bıraktığımız gibi döneriz. Bir de Trabzon veya Başakşehir'in en az birisinin mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor bence. Trabzon kaybetmediğine göre Başak en azından 2 puan bırakmalı Alanya'ya. Ondan sonra biz de Rize'yi yenersek yolumuza bakarız. Fakat zor maç Rize maçı. Çünkü kimse kim nasıl dönecek bilmiyor ve Rize ateş hattında.

yaşlı oyuncularımız çok geç form tutmuştu. feghouli, mariano, falcao, seri gibi adamlar bu uzun aradan ötürü tekrar başa dönerlerse yarışa tutunamayız. lemina, onyekuru gibi enerjik adamlarda (belki saracchi'yi de sayabiliriz) fiziken pek düşüş olacağını sanmıyorum fakat ilk 11'in geri kalanı sıkıntılı.

genelde maç başlıklarına laf olsun diye yeniliriz yazıyorum ama bu kez gerçekten kötümserim. sene başına dönecekmişiz gibi hissediyorum.

yaşlı oyuncularımız çok geç form tutmuştu. feghouli, mariano, falcao, seri gibi adamlar bu uzun aradan ötürü tekrar başa dönerlerse yarışa tutunamayız. lemina, onyekuru gibi enerjik adamlarda (belki saracchi'yi de sayabiliriz) fiziken pek düşüş olacağını sanmıyorum fakat ilk 11'in geri kalanı sıkıntılı.

genelde maç başlıklarına laf olsun diye yeniliriz yazıyorum ama bu kez gerçekten kötümserim. sene başına dönecekmişiz gibi hissediyorum.
Sene başına dönmemiz imkansız çünkü oyuncu profilinde büyük değişim oldu sonuçta. Sol kanat kağnıyken uçak oldu. Mariano dinlendikten sonra kendine gelmişti şimdi daha da dinlendi. Ben Falcao'ya da iyi geleceğini düşünüyorum fiziksel olarak. Şimdi tam hazırdır. Form tutması bir iki gole bakar onun da. Ama Seri ve Feghouli ne yapar ben de bilmiyorum.

Bu kamera açısında Ömer bırak futbolcu, bildiğin Hobbit olur.

İngilizlerin eşsiz kamera açısıyla tanışacağı müsabaka.

Aminunun olmaması büyük avantaj zira bize karşı hep sıkıntı olan biri boldrin de ciddi kayıp onlar için kazanmamız gerek sürpriz kayıp çok azaltır şansımızı defans hattını merak ediyorum belirleyici mevkimiz orası olacak kalan maçlarda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İllaki gol atarız önemli olan şey Donk - Ahmet ikilisinin ne kadar uyumlu olacağı

Geri
Üst Alt