Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
mariano beyin asistiyle kazanacagimiz mac olacak ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçı almalıyız ya. Trabzonspor bıraktıkları gibi dönmüş. Zorlanmadan aldılar. Umarım biz de bıraktığımız gibi döneriz. Bir de Trabzon veya Başakşehir'in en az birisinin mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor bence. Trabzon kaybetmediğine göre Başak en azından 2 puan bırakmalı Alanya'ya. Ondan sonra biz de Rize'yi yenersek yolumuza bakarız. Fakat zor maç Rize maçı. Çünkü kimse kim nasıl dönecek bilmiyor ve Rize ateş hattında.
Sene başına dönmemiz imkansız çünkü oyuncu profilinde büyük değişim oldu sonuçta. Sol kanat kağnıyken uçak oldu. Mariano dinlendikten sonra kendine gelmişti şimdi daha da dinlendi. Ben Falcao'ya da iyi geleceğini düşünüyorum fiziksel olarak. Şimdi tam hazırdır. Form tutması bir iki gole bakar onun da. Ama Seri ve Feghouli ne yapar ben de bilmiyorum.yaşlı oyuncularımız çok geç form tutmuştu. feghouli, mariano, falcao, seri gibi adamlar bu uzun aradan ötürü tekrar başa dönerlerse yarışa tutunamayız. lemina, onyekuru gibi enerjik adamlarda (belki saracchi'yi de sayabiliriz) fiziken pek düşüş olacağını sanmıyorum fakat ilk 11'in geri kalanı sıkıntılı.
genelde maç başlıklarına laf olsun diye yeniliriz yazıyorum ama bu kez gerçekten kötümserim. sene başına dönecekmişiz gibi hissediyorum.
Deep-Laying-Playmaker diyorsun HAseri 8 numara olarak çok etkisiz kalıyor bence,ideal mevkisi 6 numara gibi