- 1 Haziran 2015
- 27.690
- 19.242
- 2.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camia şampiyonluk moduna giremedi bir türlü ölü toprağı atılmış gibi üstlerine moral motivasyon konsantrasyon falan yok bir kendini salmışlık boş vermişlik var bir rehavet çökmüş üzerilerine, Basketbolda takım kaptanı öz Galatasaraylı Işıl Alben'i falan kovmalar, yöneticilerin istifası falan, tam bir belirsizlik hakim bu yönetim de gidici anlaşılan yeni seçim olacak gibi yakında, GSTV'de eski voleybol nostalji maçları var şimdi, futbol maçı bile koymuyorlar, geçen sezonlar öyle miydi GSTV'de bir önceki hafta yensek de yenilsek de lig maçımızın tekrarı yayınlanırdı, marşlar söylenirdi, antrenmanlarımız canlı yayınlanırdı, röportajlar falan yapılırdı. Şampiyonluk modunu bu gidişle hiç açamayacağız anlaşılan önümüzdeki sezona kaldı.
Tadim kacik nolacak bu isler?Belli olur 2 3 haftaya en geç
Neeyy, Ömer sol bek mi? Hocam olmaz gözünü seveyim..Belhanda, Akbaba 11 oynamalı.
Saracchi yedek, bu maçlık Ömer sol bek.
Tadim kacik nolacak bu isler?
profil resmini dragon ball daki sapık kaplumbağa keşiş mi yaptınBelhanda, Akbaba 11 oynamalı.
Saracchi yedek, bu maçlık Ömer sol bek.
Y yemeyiz umarimÖnümüzdeki 3 maçta 3/3 yaparsak şampiyon olacağız yoksa Trabzon olacak.
amin inşallah ağzın bal yesinBasak yenilir, ts berabere kalir bizde bu maci kazanip farki indiririz