Yensek sampiyon olacağımıza inanıyorduk niye mi ?

Haftaya başağın 3 eksiği var.
Trabzon evimize geliyor. Başağın bir yenilgisiyle 2 puan düşebilecek bir farktan bahsediyorduk. Üstelik 4 hafta kalırken. O kadar çok fırsat teptik ki.

Aynen alakası yok. Çocuğu yedinci tercih olarak oynattı. 10 numara da oynadı bugün.

Aynı Semih'de Çolak'ta ve Ozan'da olduğu gibi. Ben bunu kabullendim artık. Fatih Terim genç oyunculara değer veriyor olabilir ancak onlara şans vermesi için o bölgede elinde başka oyuncu kalmaması gerekiyor.

Cok iyi falan degildik. Basaksehir beraberlige yatinca biz oyunda ustun gorunduk. Bu arada Falcao sen git te sana bi okkali kufur edicem. Sene basinda sakatlandiginda kendisini savunanlara da edicem.

hepiniz ..Bir puana sevinip olumlu yorumlar yapan çapsız taraftarlar olacaktır.sizde ..Ulan çıldırttınız adamı..

bu hakem hataları bu futbolcularada bu yönetimde bu taraftarada müstehak..

şu maça çıktınız ya Allah belanızı versin hepinizin.
fatih terim al yöneticilerinide defolup gitt..Utanmadan Galatasaraylıyım diye geçiniyorsunuz ortalıkda.Siz paranın kölesi olmuşsunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emin'e baktim Ahmet Calik'tan bir eksik yani yok, neden bu israr hoca? Ahmet kirmizi yemeseymis yine oynatmazdin bu kesin.

Lig basindan beri dogru durust santrafor olsaydi, her seye ragmen sampiyon olurduk. Cok yazik oldu

Leş gibi ruhsuz bir takımız.

Herifler 10 kişi ile 94.dkikada bizden daha etkili korner kullanıyor.

Biz ise 93.dakika daki korneri resmen rakibe veriyoruz
Ceza sahası içine doğru düzgün kimse gelmiyor bile.

Resmen rezillik izledik.
Emeği geçenler aldıkları milyonların hayrını görmesin.

Bu maçta da gelip takıma ve hocaya sallamayın yav.Takımın yarısı sakat.Laf olsun diye değil gerçekten sakat.3 Forvetin yok stoperin yok sağ bekin yok.

Onyekuru gecen sene ne kadar iyiyse bu sene o kadar kötü şu maç bile 2 tane pozisyon var. Kardeş biz eski onyekuru istiyoruz ne oldu sana ya. Bu şekilde anadolu takımlarının kanatlarındaki farkın yok seni 15 milyon euro yapan ayakların nerede

Ulan falcao sevdasına sezonu sattık. Adam kıl dönmesi olsa 3 maç oynamıyor. Vallahi rezillik ya

Bizim futbolcular mi Tiras kondisyonerde mi is yok anlamadim gitti ligler baslayali 3 hafta oldu oyundan normal cikan oyuncumuz yok ay sokacam coronasina yaw Sener hirbosunun yerinde linnes oynasaydi golu atabilirdik son dakikalarda Seneri Alacagina Al sekedikayi yada soktugun gibi cikar seneri Al Sekedikayi Bu kadar riski gir bari hersyee ragmen 3 puan alacagimiz mactan 3 puan alamadik

Onyekuru takımın kanseri resmen. Bir kere at be abi, bir kere de at. Allah kahretsin beceriksiz herif.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yensek sampiyon olacağımıza inanıyorduk niye mi ?

Haftaya başağın 3 eksiği var.
Trabzon evimize geliyor. Başağın bir yenilgisiyle 2 puan düşebilecek bir farktan bahsediyorduk. Üstelik 4 hafta kalırken. O kadar çok fırsat teptik ki.
yensek ve taraftar olsa, bu saaten sonra kimse tutamazdı. Evi Arabayı satıp şampiyonluğa oynardım gözümü kapatıp

Geri
Üst Alt