Trabzonun şampiyon olması için uğraşıyoruz resmen takım yatmış galiba lige verilen arada haftaya trabzon bizi yenerse şampiyon olur ocakta andoneyi gönderip diagneyi geri alalım demiştim çok doğru bir iş yapmış olurduk bu ligin şifresi uzun boylu santrafordur karşı defansı karıştırmaları yeterli oluyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru mac kurtaracak 1. oyuncu olamayacagini bence bugun bir kez daha gösterdi. Ancak birileri kurtaracak o da 2 veya 3 yapacak.

Taylan, ya bu yaz çok iyi mental olarak hazırlanacak ya da 1 sene kiralık gönderip gelişimini görülecek. Yoksa bu haliyle ilk 11 oyuncusu degil maalesef.
Ne ilk 11 i rotasyon bile değil şu haliyle.. su yaşında hala ölecek heyecandan

visca yine en kritik maçta sıfırdı bu arada. büyük maç aldırdığı yok adamın.

Fener başak trabzon deplasmanlarinda kaybetmeyip 5 puan aldık ama 5 hafta kala lige havlu attik..

Leş gibi ruhsuz bir takımız.

Herifler 10 kişi ile 94.dkikada bizden daha etkili korner kullanıyor.

Biz ise 93.dakika daki korneri resmen rakibe veriyoruz
Ceza sahası içine doğru düzgün kimse gelmiyor bile.

Resmen rezillik izledik.
Emeği geçenler aldıkları milyonların hayrını görmesin.

Şampiyonalar ligine gidemeyeceksek Avrupa ya gitmeyelim birde lige iki kulvarda başlayalım bakalım takım yine ligin ilk yarısı kötü oynayıp kolay puan kaybedecek mi

Lemina ve falcaoyu göndermeliyiz sürekli sakatlanıyorlar bize sağlam adamlar lazım sakat adamlarla olmaz bu iş falcao bugün olsa rahat kazanırdık adem de halt etti hakeme sövüp iki maçta şampiyonluk gitti işte

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galibiyetten sonra Floryaya giden taraftar, kalan haftalarda tepetakla olan Basak ve Trabzonu gorecektik.

Sampiyonlugun kactigi en somut mac.

Berbat vurdu topa Allah ne verdiyse salladı.
ters ayağı da olsa çok musaitti pozisyon geçen hafta çok daha zor 2 aşırtma oldu birini Yusuf Erdoğan attı diğerini unuttum
Dedigim gibi kaleci sansi o pozisyon son anda yuzune carpti .O kadsr gol kacirmasina ragmen bizi yakmasina ragmen rakibe korku veriyor bu adam Su vuruslarida illa duzeltecek bir gun

Neyse beyler üzüldük ama yapacak bişey yok. Corona belasına evimizde oynadığımız seyircisiz bjk maçıyla iş bitmişti zaten. Seyircili olan o maçı ne de içerdeki antep maçında puan kaybetmezdik. Sağlık olsun

Dünyada bu kadar Topcu varken, bir kadro mühendisigi yapmak bu kadar mi zor olur ya.... Ben anlamiyorum.
5 yılda altyapıdan 1 oyuncu cikarsa seviniyoruz. Bence biz bu altyapı ile bu sekilde devam edersek, bu sekilde stresli, 5 parasız ve kariyeri bitmiş adamlara 5-6M € daha veririz. Basımızda dertten hic kurtulmaz.

Omyekuruya bu yil laf edenlere hayret ediyorum .

6 ay oynamadi. Sonra devre arasi idmanina sitma sebebi ile dahil olmadi. Tam toparlamaya basladi, fenere cakti araya corona girdi yine durdu.

Bence bu goruntude dususu one surup Monacodan daha ucuza almak icin bastiralim.

Adam kanat. Bu ara forvet gibi oynuyor ne bekliyonuz cidden.

Geri
Üst Alt