Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.578
- 35.482
- 3.758
onyekuru level atlayamazsa bonservisini alırsak elimizde patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son kacirdigi pozisyonda top kalecinin yuzune carpti kaleci sansli gol olacakti oAllah kahretsin Onyekuru kere. Bıktım şu heriften bıktım, bıktım, bıktım!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ne ilk 11 i rotasyon bile değil şu haliyle.. su yaşında hala ölecek heyecandanOnyekuru mac kurtaracak 1. oyuncu olamayacagini bence bugun bir kez daha gösterdi. Ancak birileri kurtaracak o da 2 veya 3 yapacak.
Taylan, ya bu yaz çok iyi mental olarak hazırlanacak ya da 1 sene kiralık gönderip gelişimini görülecek. Yoksa bu haliyle ilk 11 oyuncusu degil maalesef.
Berbat vurdu topa Allah ne verdiyse salladı.Son kacirdigi pozisyonda top kalecinin yuzune carpti kaleci sansli gol olacakti o
Konusmak icin konusuyorsun resmen sacmlaiyorsunda Hocanin kotu kararlari olabilir Adamlar kirmizi 10 dakika kala gordu iyi degerlendirmedik. 11 vs11 onlardan cok iyi oynadik o kadar eksige ragmen.Leş gibi ruhsuz bir takımız.
Herifler 10 kişi ile 94.dkikada bizden daha etkili korner kullanıyor.
Biz ise 93.dakika daki korneri resmen rakibe veriyoruz
Ceza sahası içine doğru düzgün kimse gelmiyor bile.
Resmen rezillik izledik.
Emeği geçenler aldıkları milyonların hayrını görmesin.
Dedigim gibi kaleci sansi o pozisyon son anda yuzune carpti .O kadsr gol kacirmasina ragmen bizi yakmasina ragmen rakibe korku veriyor bu adam Su vuruslarida illa duzeltecek bir gunBerbat vurdu topa Allah ne verdiyse salladı.
ters ayağı da olsa çok musaitti pozisyon geçen hafta çok daha zor 2 aşırtma oldu birini Yusuf Erdoğan attı diğerini unuttum
En kotusu gecen hafta oyle malca bi kirmizi kart gormez macida zora sokmazdi.Hocanin bu sene amaci ne bilmiyorum sampiyon olmayalim diye ugrasiyor sankiEmin'e baktim Ahmet Calik'tan bir eksik yani yok, neden bu israr hoca? Ahmet kirmizi yemeseymis yine oynatmazdin bu kesin.