⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Şuraya bak,puan kaybetsek zil takıp oynayacak millet sırf yönetimi(keske gitseler) ve hocayi (evet ben de begenmiyorum son zamanlarda oynadigimiz oyunu)sevmedikleri icin. Trolleri ve rakip takim taraftarı olup da burada yemlenenleri saymiyorum zaten. Evet mac onemli de bunu kazanip sonraki macta yenilme hakkimiz mi dogacak nedir yani,zaten her mac onemli,her maci yenmek lazim,daha ligin en başındayız,öyle şeyler olacak ki sene sonunda lig başında konuşulanlar hep çöpe gidecek. Ancak surekli olumsuzluk pompalaktan nasıl bir.keyif alınıyor işte onu da ben anlamıyorum en iyisi.mac sirasinda buraya hic bakmamak ki zaten maca konsantre icin de şart

Diagne gormekten tiksinmeye başlayan biri olarak,son iki haftada adam çıktıktan sonra gol yememiz tesaduf mu acaba

52686.jpg

Kayserispor'u pastırmaya çevirecek ekip

Babel ne orada yapabilir ne de başka bir yerde.Tek yapabileceği bir yer var,4-4-2'nin gizli forveti olarak yayın oralarda takılacak top geldi mi içeri dolduracak ya da kaleye vuracak.Şu ana kadarki görüntüsü başka bir rolde başarılı olamayacağı izlenimini verdi bana

Gsc bukadar negativ ağırlıklı yorum yaptıysa.....

Evi arabayı satıp bizimkilere basayım bari.

Eziyet gibi bi maç bizi bekliyor. Bol bol yan pas izleriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım doğum günümde bir hediye alırım. Zehir etmezler inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt