⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

EDMv19lW4AAw-1K

Muhtemel 11 : Star

Nzonzi donk marcao luyindama kolay gol yemez

Babel Diagne Feghouli Belhanda kolay gol atamaz

Belhanda varsa sıkıntı yok
Diagne'ye 2 asisti var, bir de penaltıdan atar hat-trick yapar aslan parçam

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Nzonzi - Donk

Feghouli - Belhanda - Babel

Diagne

Nzonzi, Donk ağır gibi gözüksede savunma direncini arttıracak. Belhanda sağlam dönerse bu maçta Feghouli ve Babel'in performansını arttıracak. Diagne'den umudum yok. Golü yine Babel bulacaktır.​

Deplasman aslanimiz Feghouli gecen sene nerede kaldiysa oradan devam etmeli. Cok ihtiyacimiz var kendisine.

Biz bu maçı 11 yabancı ile kazanalım konuyu dönüp dolaştırıp yabancı sınırına getirecekler görün bakın

Eğri oturup Doğru Konuşmak Gerekirse Son 2 sezondur Doğru Düzgün rakibimiz yoktu.Bu sezon çok zor olacak çünkü fener nispeten daha iyi futbol oynuyor Başakşehir kadrosunu güçlendirdi Beşiktaş da iki üç transfer yapacak diyorlar.

Kısacası 2 Sezonda oynadığımız vasat deplasman oyununu bu sezonda oynarsak Terim Hocamız Canımız da Hatalarında ısrar ederse Şampiyonluk Hayal.

Eğri oturup Doğru Konuşmak Gerekirse Son 2 sezondur Doğru Düzgün rakibimiz yoktu.Bu sezon çok zor olacak çünkü fener nispeten daha iyi futbol oynuyor Başakşehir kadrosunu güçlendirdi Beşiktaş da iki üç transfer yapacak diyorlar.

Kısacası 2 Sezonda oynadığımız vasat deplasman oyununu bu sezonda oynarsak Şampiyonluk Hayal.

Aslında tam tersi başak ve beşiktaş geçen sene çok daha iyiydi.Herşey elimizde ama kendi ayağımıza sıkıyoruz inş toparlarız.

Kısacası 2 Sezonda oynadığımız vasat deplasman oyununu bu sezon da oynarsak Terim Hocamız Canımız da Hatalarında ısrar ederse Şampiyonluk Hayal.

Geçen iki sezon ile ilgili düşüncene katılıyorum.

Ancak bu sezon da hiç bir rakibimizin kadrosu iyi değil. Farklı düşündüğümüz nokta o.

Tek soru işareti benim açımdan şu: İki senedir bıçak kemiğe dayandığında ve çoğunlukla sadece ev maçlarında takım iyi oynadı. Bu yıl Nzonzi ve Seri ile iyi futbol içeride dışarıda maçların çoğuna yayılabilecek mi?

Bugün göreceğiz...

Geçen iki sezon ile ilgili düşüncene katılıyorum.

Ancak bu sezon da hiç bir rakibimizin kadrosu iyi değil. Farklı düşündüğümüz nokta o.

Tek soru işareti benim açımdan şu: İki senedir bıçak kemiğe dayandığında ve çoğunlukla sadece ev maçlarında takım iyi oynadı. Bu yıl Nzonzi ve Seri ile iyi futbol içeride dışarıda maçların çoğuna yayılabilecek mi?

Bugün göreceğiz...
Başakşehir ve fener kadro kalitesini artırdılar bence.Bir de gustavo gelecek diyorlar fenere iyi kadroları olacak en büyük avantajları sadece lig maçlarına çıkacaklar Bizim 2 kulvarda birden gitmemiz zor olacak.

Geri
Üst Alt