⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Kayseri deplasmanları bize can suyu olmuştur çoğu zaman. Orada şansımız yaver gidiyor. Yine saçma sapan bir kırmızı falan yemezsek galibiyetle döneriz. Bir de Selçuk'un oynamaması lazım. :D

Aksamki maçı düsunuyorum heycanlaniyorum. Ondan sonra aklima diagne nin yine rezil rezil sahada dolasacagini göruyorum ve umutsuz oluyorum. Yine cok zor mac bu amatör futbolcu oynarsa. Çeksin artik Babel i forvete, başka çare yok.

Kayseri deplasmanları bize can suyu olmuştur çoğu zaman. Orada şansımız yaver gidiyor. Yine saçma sapan bir kırmızı falan yemezsek galibiyetle döneriz. Bir de Selçuk'un oynamaması lazım. :D
Su saçma sapan düşünceyede hastayım yahu neymiş kayseri deplasmanları çok rahat geliyormuş. Aykut haşofman içinde aynısını diyorduk 2 senedir galibiyet yüzü göremedik içerde dışarda. Sahada belli olur herşey

EDMv19lW4AAw-1K

Muhtemel 11 : Star

Ne olursa olsun babel solda diagne ilk 11 oynamalıdır.
Diagneyi yetersiz bulup ademi kadroya yazmak hata üstüne hata yapmak demekdir.Artık yeter yahu yapmayalım şu basit hataları.

Diagneyi bende sevmiyorum ama şu kadaroda kesinlikle oynamalı.

_________diagne
Babel____belhan____soso
______atalay___nzonzi

Bu sekilde cikacak imparator

Ne olursa olsun babel solda diagne ilk 11 oynamalıdır.
Diagneyi yetersiz bulup ademi kadroya yazmak hata üstüne hata yapmak demekdir.Artık yeter yahu yapmayalım şu basit hataları.

Diagneyi bende sevmiyorum ama şu kadaroda kesinlikle oynamalı.
Niye oynamalı mesela takıma katkısı nedir ? adam ağzımıza sıçıyor hala akıllanmamışsınız ..

Bence ilk 11'imiz

-----------Diagne----------
Babel-----Fegouli-----Mor
------Belhanda-Nzonzi-----
Yuto---Marcao--Luyi--Linnes
-----------Muslera------------

şeklinde olmalı ama hoca Donk'u oynatıp Soso'yu sağa, Emre'yi kulübeye çekecektir maalesef.

Bence ilk 11'imiz

-----------Diagne----------
Babel-----Fegouli-----Mor
------Belhanda-Nzonzi-----
Yuto---Marcao--Luyi--Linnes
-----------Muslera------------

şeklinde olmalı ama hoca Donk'u oynatıp Soso'yu sağa, Emre'yi kulübeye çekecektir maalesef.
Doğrusu hocamın yapacagi

Belhanda'yı Nzonzi'nin yanında başlatmak lazım aslında önünde de Feghouli'yi ama Belhanda'nın gamsız davranışları o bölgede aşırı sıkıntı olur.

Fark atarız bence 4-1 falan koyar geçeriz diagne 2 gol 1 gol emre mor 1 gol feghouli

Geri
Üst Alt