⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Muhabirlerimizden olumlu/olumsuz hiçbirşey yok bitmişler

saka gibi yav 4 saat sonra ligin 3.maci var tüm camia forvete kilitlendi....olasi puan kaybinda isler boka saracak umarim futbolcular ciddiyetini korur

Arkadaslar mac var bugün ama forumda hiç hava yok belli, hemen organize olmalıyız

Ben Diagne'nin tek santrafor olarak başlayacağı herhangi bir maçı nispeten rahat kazanmamıza olan inancımı kaybettim artık. Bu kadar kötü bir pas takımı olarak zor durumda şişirilen hiçbir topu indiremeyen-saklayamayan santraforla gol atmamıza imkan yok. Ya adam akıllı bir santrafor gelene kadar Babel'le çift santrafora dönmeliyiz ya da geçen yıl yine Kayseri maçındaki 3'lüye dönme gibi taktiksel bir sürpriz yapmalıyız. 30 deplasmandır aynı şeyi deneyerek farklı sonuç almayı beklemek nasıl bir akıl tutulmasıdır bilemiyorum. Kayseri'nin fizik gücü iyiyse ilk 20 dakika yüksek baskıda sıkıntı yaşatırlar. Zaten baskı altında ayağa çıkamıyoruz, santraforumuz da şişirilen topları tutamıyor, geçen yıl Trabzon, Alanya, Erzurum deplasmanları gibi golü yiyene kadar baskı yiyip sonra da iyice kapanan takıma karşı %80 topla oynayıp kaleye 2 isabetli şut çekerek en azından 1'inin gol olmasını umarız. Fatih Terim bildiği oyuna dönene kadar bu takımdan deplasmanlarda bir umudum yok, zaten her sene kafadan 5 mağlubiyet yazıyoruz deplasmanlarda. Bu sistemle tek şansımız ilk 10 dakikada filan gol bulmak, yoksa ister Fener'le oynayalım, ister Akhisar-Erzurum'la, senaryonun çok da değişmediğini 2 yıldır acı bir şekilde tecrübe ettik.

Açıkcası herkes nzonzi donk ikilisini bekliyor fakat bence biraz cesur davranıp nzonzi belhanda feghouli üçlüsüyle çıkıp emre moru oynatabiliriz. Şu seviyede oyuncularla kayseriye de defans yapmayalım bir zahmet.

Yine 10 kişi kalmazsak beraberlik kokusu var sanki. Yenersek Kayseri çok kötüymüş demektir. İddaa oranları da h0'ı işaret ediyor ama bakalım neler olacak. Kilit nokta bu maçta ikinci golü bir şekilde atmamız olur. Geçen yıl deplasmanda 7 galibiyetin 5'i bir gol üzeri attığımız maçlarda gelmiş. Antalya da şapkadan tavşan çıkarma Donk olayı ve Göztepe çamur deryası maçı dışında 1 gol atıp kazandığımız yok. Mutlak suretle ofansif oynayıp yıldız oyuncu farkını maça yansıtmamız lazım.

nöbeti kilitleyip insanlari buraya yönlendirsin modlar. soluklanalim biraz yav

Son düzenleme:
------------------------Muslera-------------------
--Linnes---Luyindama--------Marcao-----Nagatomo
--------------Nzonzi----------Belhanda-------------
--Mor-----------------Feghouli-------------Babel----
-----------------------Diagne-------------------------

Muslera
Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo
Nzonzi, Selcuk
Feghouli, Belhanda, Babel
Diagne