⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

kırmızıların neresi tartışmalı ya hepsi doğru kartlar. Birncisi defansın kırmızısı doğru sarıdan kırmızı, umutun kırmızı yine doğru sarısı olan adam gidip oyuncuyu çekiyor.
Ve 10 numaralı herif maç başında ömere 2 kere diz attı diz bunlarda kart görmesi gerekirken izledi herif yediği kartlarda doğru

Ömer iyi oynadı belhanda zaten rezil birşey yazmaya bile gerek yok. Bundan sonra Ömer ilk on bir başlamaaa bile yedekten girmeli. Geçen hafta selçuğun yerine girse belki o golü yemezdik.

Buradan Antu ahalisinin hepsinin Allah bin türlü belasını versin.. Yönetimlerinden açıklama bekliyorlarmış..Ulan 2 tane ofsayt dedikleri pozisyonun neresi ofsayt.. Kayseri'nin ikinci golündeki Emre Mor nerede faul yapmış bire Allahsızlar.. Adamın teması bile yok.. İlk 10 dakika Kayserili futbolcular katliam yaptı resmen..Doğru düzgün sarı kart görmediler..

Tek yapmamız gereken pozisyonları tek tek çıkartıp yüzlerine vurmak.

K.O.Ç nun taraftarları ilk iki hafta nasıl kazandılar ona bakacaklar.

Söz sizde. Kararı siz verin.

Enpk.jpg

Enpl.jpg
Top feghoulinin ayağından uzaklaşmış şerefsiz hakem orda çekmiş çizgiyi

Kayseri mal mal kart görmese maçı bize kazandırmamaya yeminli bi hakem vardı sahada.. kör göze sokar gibi fauller yaptılar hakem demeye 1000 şahit isteyen zat vermek zorunda kaldı.. hayır faul bile tartışılır emrenin pozisyonunda, öyle beceriksiz ki eyyamı bile yapamadı doğru düzgün..
Neyse , bu 3 puan çok onemliydi milli maç arası öncesi.. Yönetim gerekenleri yaparsa daha iyi dönebiliriz ara sonrası.
Olumlu düşünelim olumlu olur inşallah.
Abv ogretmenoglu imzası almama da ramak var hala geçmedi bu mamaliya sinirim...

Bu VARın amk ofsayt çizgilerine bak Babelin ilk golü kesinlikle nizami çizgiyi çektikleri yere bak adamın kolu nerede? Üstelik top ayaktan çıktıktan hemen sonra da çekmemişler çizgiyi rezilsiniz

Mensah mütiş oyuncu ya . Bizim acilen ortsaha almamız lazom ve nagatsmoyla vedalaşmamız lazım . Diagne kafasını yere eğdiği fotoyu gördüm için parçalandı olmadı bize uymadınn kral güzel ayrılalım olmuyor .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΤΡΟΓΛΟΥ BENİM ADAMIMDI AMA MAALESEF OYNAMADAN GİTTİ ARTIK ADAMIM EDIM BİG

Geri
Üst Alt