Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.827
- 4.283
- 1.173
HOCA NE DİYO MERAK ETTİM LAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de zaten harika oynayacağı belliydi. Hazırlık maçını izlemeyenler atıp tuttu maçtan önce ama onların da içinde patladı. Sol bekte berbat ama sol iç orta sahada harika bir direnç katıp ileriye iyi taşıyor topu. Seri'den daha iyi orta sahada. Belhadan çöpünü zaten saymıyorum. Kesinlikle satılıp artık bir 10 numara gelmeli. Veya iki 8 oynayacaksak 8 numara.Bunu yazacağım aklıma gelmezdi ama Ömer harika oynadı ya.
Tamam 3 5 pas hatasi yapti ama maci donduren belhandadir net.
İyi de zaten harika oynayacağı belliydi. Hazırlık maçını izlemeyenler atıp tuttu maçtan önce ama onların da içinde patladı. Sol bekte berbat ama sol iç orta sahada harika bir direnç katıp ileriye iyi taşıyor topu. Seri'den daha iyi orta sahada. Belhadan çöpünü zaten saymıyorum. Kesinlikle satılıp artık bir 10 numara gelmeli. Veya iki 8 oynayacaksak 8 numara.
5000 yaptım@Sertan Nalbant 2000 euroya Ukrayna teklifin daha gecerlimi rengim? Kafayi acil boşaltmak lazim
@Ahmed Arif Kesen yaşlı babel di mi
Muslera3. Hafta 3. Kırmızı kart 4. Hafta sira kimde Dersiniz
Yeteneği sınırlı olması önemli değil şu aşamada. Bizim eksiğimiz orta saha dinamizmi. Şu anda elimizde orta sahaya dinamizm katacak adamların başında Ömer Bayram geliyor. Adam sol bekte 3. alternatif konumundayken birden bire orta saha göbeğinde fark yarattı. Bu bile "Helal olsun" dememizi gerektirir.Yeteneği sınırlı o malumda topla kat etmesi büyük avantaj sağladı. Set oyunun işlemediği yerde böyle oyunculara ihtiyaç var.