⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

52628.jpg

Hızlı ve akıcı futbol istiyorum haliyle Donk,Selçuk,Mariano ve Adem olmamalı , Koy Atalay'ı görelim Nzonzi gibi bir adamın yanında

Adem’in ne zararı oldu son maçta girdikten sonra gole kadar gayet hareketlendirdi oyunu

Atalay 8 numara için çok uygun değil onu hücum bölgesinden geriye çekersek etkinliğini kaybeder, ayrıca hala ikili mücadelelerde üstün olan ayakta kalan taraf olmayı öğrenemedi Atalay 8 numara oynarsa sıkıntı çıkar

Ama Belhanda'nın yerinde izlemeyi isterim Atalay'ı
İşte 8 numara yok öyle bir sıkıntı var Selçuk oynayacağına Atalay oynamalı Belhanda ve Seri olsa zaten problem kalmayacaktı.

Deplasmanda iş yapmaz Emre mesela bu maçta daha iyi alanlar bulur kesin oynamalı.

Emre oynamalı fikrine katılıyorum, oynamaması gereken kişi kıçına teneke bağlanan diagne. Hem adamı göndermek isteyip, hem performans beklemek çok saçma. Oynasın işte Adem. En azından açılan ortalara kafa falan vurur

Deplasmanda iş yapmaz Emre mesela bu maçta daha iyi alanlar bulur kesin oynamalı.
Bence Emre topun değerini anlayana kadar ilk 11 düzeyinde forma giymemeli, bir futbolcunun ayağında top maç boyu kaç dakika kalıyordur ki ? maçın %5 lik kısmında diyelim Emre maçın geri kalan %95'lik kısmında ne iş yapacağını bilmiyor o topu ayağına aldığı zaman da şu önümdeki adamı bir çalımlayım da bakarız sonrasına diye hareket ediyor

Yine kabız gibi bir futbol bizleri bekliyor zar zor 1 gol atıp defansta mallık yapmazsak 0-1 alırız

Selcuk ic sahadaki maclarda bile cok negatif göze batiyor. Deplasmanda Selcuk ile oynamak harakiri nin farkli bir variyasyonudur. Resmen intihar.

inan oynayacaktır

malcao da oynayacağına göre yeniliris perhaps

Bence Emre topun değerini anlayana kadar ilk 11 düzeyinde forma giymemeli, bir futbolcunun ayağında top maç boyu kaç dakika kalıyordur ki ? maçın %5 lik kısmında diyelim Emre maçın geri kalan %95'lik kısmında ne iş yapacağını bilmiyor o topu ayağına aldığı zaman da şu önümdeki adamı bir çalımlayım da bakarız sonrasına diye hareket ediyor
Sadece 70-80 dakika oynadı kupada dahil toplamda, bence daha fazla süre vermeliyiz kağnı hızında bir takımız Emre'yi kazanmak zorundayız diye düşünüyorum. Jimmy ile de başlanabilir ama bu maça savunma yönü daha iyi ve topu biraz daha iyi yönlendiriyor.

Neye göre Atalay yazıyorsunuz anlamıyorum? Tamam bende kızıyorum Selçuk’un oynamasına, Atalay’ın potansiyeli olduğunu düşünüyorum da o kadar hazır olsa hoca oynatır. Tıpkı Ozan’a, Daha önce Semih’e yaptığı gibi.

Demek ki hazır değil ya da Terim için daha zamanı var. Bu işi Terim’den daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız Muslera kötü giderken onun yerine 2 tane dandik kupa maçında izleyip beğendiğiniz İsmail Çipe’nin oynamasını tavsiye ettiğiniz mesajları ortaya çıkarırım, insan içine çıkamazsınız ona göre.

Selçuk denilen şahısın oynayacağı gerçeği ile yüzleşelim.Puan kaybı garanti...

Elimizde fazla orta saha oyuncusu kalmadi seri cezali belhanda sakat

Umarim 4-4-2 cikariz,bizim icin kurtulus recetesi 4-4-2

Zaten oyunu rakip yari alan da oynuyoruz en azindan ceza sahasinda cift forvet ile daha etkili olabiliriz

Bunu konya macinin ikinci yarisinda gördük zaten

Sadece 70-80 dakika oynadı kupada dahil toplamda, bence daha fazla süre vermeliyiz kağnı hızında bir takımız Emre'yi kazanmak zorundayız diye düşünüyorum. Jimmy ile de başlanabilir ama bu maça savunma yönü daha iyi ve topu biraz daha iyi yönlendiriyor.
Ben bu maç orta sahada Jimmy'yi sol iç gibi oynatmaktan yanayım Feghouli'de orijinal mevkisi olan sağ kanata yeniden dönsün Feghouli&Emre ikilisi geçen maç hiç anlaşamadılar birbirlerinin mevkilerini pozisyonlarını batırdılar buna bir çare bulmamız lazım

Ne olursa olsun bizim takım topu ayağına isteyen, ayağa pas yapan bir takım bunu da en doğru şekilde oynamamız için merkezde bu işi yapacak Marcao-Seri ve Belhanda üçlüsünün takıma dönmesi lazım

Maalesef Seri&Belhanda ikilisinin takıma dönmesi milli ara sonrasına kaldı ...

Belhanda'yı antrenmanlarda görmek içimi acayip rahatlattı, inşallah maça kadar oynayabilecek duruma gelir

52635.jpg

Bence Feghouli 10 numara pozisyonunda tam gerektigi gibi oynuyor. Belhanda iyilestikten sonra baska mevkilerde oynasin.

Son maç Feghouli nedense 10 no oynamak istemedi gibi geldi. Emre mor a sürekli yakın oynamaya çalıştı ama hiç anlaşamadılar. Daha çok sağ iç gibiydi feg. Forvete daha yakın oynamalı

Devre arasına moralli girmemiz için mutlak surette kazanmamız gereken maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb-ts maçına orta hakem fırat var da palabıyık verilmiş daha haftadan başladılar bu sene en büyük rakibimiz nihatın hakemleridir o yüzden de mutlak kazanmalıyız serinin yokluğunda belhanda mutlaka olmalı arkasında da donk ve nzonzi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt