- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Bu oyle bi herife benzemiyor
katılıyorum heis ama bir tane en azından hızlı oyuncu olacak mecbur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oyle bi herife benzemiyor
Omer gecen hafta bok gibi oynadi ama hocamiz yine oynatiyor. Basak macinda sol tarafta benim izlerken utandigim ortalarindan sonra yine o bolge de oynatiyor ne desek bosSolda Onyekuru'nun yerine Sekidika degil de Omer'in oynayacagini bilmeyen yoktur herhalde
Omer gecen hafta bok gibi oynadi ama hocamiz yine oynatiyor. Basak macinda sol tarafta benim izlerken utandigim ortalarindan sonra yine o bolge de oynatiyor ne desek bos
Manyagin biri oldugunu nereden biliyorsun oyuncu kac mac dogru durust oynadi da bunu soyluyorsun?Dedigin sekidika da manyagin biri ayrica kac maca cikmiski bu macta oynasin
En dogru takimi cikarmis emperatore
Manyagin biri oldugunu nereden biliyorsun oyuncu kac mac dogru durust oynadi da bunu soyluyorsun?
Ayrica Sekidika'yi transfer eden ben degilim, eger oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksin, oynatmayacaksan niye aldin ozaman?
Illa Sekidika'nin oynamasina gerek de yok Yunus'u sol kanatta oynatirim ama Omer'i oynatmam. Omer'in sol kanatta oynamasina ses etmeleyenler demek ki 2 yildir baska maclari izlemisler.
alindi diye oynatilmasi mi lazim. O zmn feguli bi mac kotu oynayinca jimmyi oynatalim onu kesip. Sekidikanin manyakligi da antep macinda 2 mt karede herifi icinden gecirip penal yaptirmasindan. Onemsiz mac olsa anlarim da ts maci belkide ciddi son mac. Ondan sonra skidikayi da ozanforu da oynat ztn olan olmush.
Aynen bizim takimda bir tek Sekidika penalti yaptirdi zaten manyagin teki. Bir de sıkılmadan Jimmy'i yazmissin Jimmy oynadigi maclarin hangisinde iyi bir izlenim geride birakti?alindi diye oynatilmasi mi lazim. O zmn feguli bi mac kotu oynayinca jimmyi oynatalim onu kesip. Sekidikanin manyakligi da antep macinda 2 mt karede herifi icinden gecirip penal yaptirmasindan. Onemsiz mac olsa anlarim da ts maci belkide ciddi son mac. Ondan sonra skidikayi da ozanforu da oynat ztn olan olmush.
Manyagin biri oldugunu nereden biliyorsun oyuncu kac mac dogru durust oynadi da bunu soyluyorsun?
Ayrica Sekidika'yi transfer eden ben degilim, eger oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksin, oynatmayacaksan niye aldin ozaman?
Illa Sekidika'nin oynamasina gerek de yok Yunus'u sol kanatta oynatirim ama Omer'i oynatmam. Omer'in sol kanatta oynamasina ses etmeleyenler demek ki 2 yildir baska maclari izlemisler.
Ben sol kanatta oynatilmasindan bahsediyorum sen ne diyorsun yaw, sol kanatta oynadigi maclari izlememis gibi yorum yapmayin bariTakımın asist kralı olduğunun altını çizelim.