Seri
Belhanda Taylan
Fegh Emre Ömer
Diyolla

Omer gecen hafta bok gibi oynadi ama hocamiz yine oynatiyor. Basak macinda sol tarafta benim izlerken utandigim ortalarindan sonra yine o bolge de oynatiyor ne desek bos

Dedigin sekidika da manyagin biri ayrica kac maca cikmiski bu macta oynasin
En dogru takimi cikarmis emperatore

Jesse oynamayacaksa neden alındı?Yerine bi stoper alınsaydı bazı golleri yiyip puan kaybetmezdik şanssızlıklar sakatlıklar aksilikler bir yana yanlış kadro mühendisliği de kolayca şampiyon olacağımız sezonun heba olmasında etkili oldu malesef

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dedigin sekidika da manyagin biri ayrica kac maca cikmiski bu macta oynasin
En dogru takimi cikarmis emperatore
Manyagin biri oldugunu nereden biliyorsun oyuncu kac mac dogru durust oynadi da bunu soyluyorsun?

Ayrica Sekidika'yi transfer eden ben degilim, eger oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksin, oynatmayacaksan niye aldin ozaman?

Illa Sekidika'nin oynamasina gerek de yok Yunus'u sol kanatta oynatirim ama Omer'i oynatmam. Omer'in sol kanatta oynamasina ses etmeleyenler demek ki 2 yildir baska maclari izlemisler.

Manyagin biri oldugunu nereden biliyorsun oyuncu kac mac dogru durust oynadi da bunu soyluyorsun?

Ayrica Sekidika'yi transfer eden ben degilim, eger oyuncuyu transfer ediyorsan oynatacaksin, oynatmayacaksan niye aldin ozaman?

Illa Sekidika'nin oynamasina gerek de yok Yunus'u sol kanatta oynatirim ama Omer'i oynatmam. Omer'in sol kanatta oynamasina ses etmeleyenler demek ki 2 yildir baska maclari izlemisler.

alindi diye oynatilmasi mi lazim. O zmn feguli bi mac kotu oynayinca jimmyi oynatalim onu kesip. Sekidikanin manyakligi da antep macinda 2 mt karede herifi icinden gecirip penal yaptirmasindan. Onemsiz mac olsa anlarim da ts maci belkide ciddi son mac. Ondan sonra skidikayi da ozanforu da oynat ztn olan olmush.

EcLVHNXWkAIPwAR

alindi diye oynatilmasi mi lazim. O zmn feguli bi mac kotu oynayinca jimmyi oynatalim onu kesip. Sekidikanin manyakligi da antep macinda 2 mt karede herifi icinden gecirip penal yaptirmasindan. Onemsiz mac olsa anlarim da ts maci belkide ciddi son mac. Ondan sonra skidikayi da ozanforu da oynat ztn olan olmush.
2961019 (1).webp

Aynen bizim takimda bir tek Sekidika penalti yaptirdi zaten manyagin teki. Bir de sıkılmadan Jimmy'i yazmissin Jimmy oynadigi maclarin hangisinde iyi bir izlenim geride birakti?

Sen bu oyuncuyu yaptirdigi penaltiya gore degerlendiriyorsan o zaman senin ile tartismaya gerek yok cok bos ve sacma 1 dusunce.

Takımın asist kralı olduğunun altını çizelim.

Takımın asist kralı olduğunun altını çizelim.
Ben sol kanatta oynatilmasindan bahsediyorum sen ne diyorsun yaw, sol kanatta oynadigi maclari izlememis gibi yorum yapmayin bari

Isterse bugun 3 assist daha yapsin, ben oyuncuyu 1 maca gore degerlendirmiyorum, sol kanatta oynadigi maclarin cogunda berbat performans gosterdi

Bu cl maclari ligde bize zarar veriyor ama yapacak brsey yok kulüplerin ekonomik durumu belli.
Oneleme falanda olsa bir sekil kendimizi atmamiz lazim devler ligine
Sivas puan bırakmış
Ölümüne oynayın kazanin su maçı
Ts bizden daha stresli

22x Turkish Champions

Geri
Üst Alt