- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Feghouli ve Belhanda'ya büyük görev düşüyor. Hadi bir sefer de şaşırtın bizi be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sol kanatta oynatilmasindan bahsediyorum sen ne diyorsun yaw, sol kanatta oynadigi maclari izlememis gibi yorum yapmayin bari
Isterse bugun 3 assist daha yapsin, ben oyuncuyu 1 maca gore degerlendirmiyorum, sol kanatta oynadigi maclarin cogunda berbat performans gosterdi
Aynen bizim takimda bir tek Sekidika penalti yaptirdi zaten manyagin teki. Bir de sıkılmadan Jimmy'i yazmissin Jimmy oynadigi maclarin hangisinde iyi bir izlenim geride birakti?
Sen bu oyuncuyu yaptirdigi penaltiya gore degerlendiriyorsan o zaman senin ile tartismaya gerek yok cok bos ve sacma 1 dusunce.
Asistlerinin yarısından çoğunu sol kanat oynarken yaptı. Ayrıca sol kanatta oynadığı dönem bizim de seri yaptığımız dönem oluyor. Sol bekte kötü ama sol açıkta kötü değil.
fb de bjk de bizi geçemez ama 4.oluruz muhtemelen bu cenabetlikleheyecanini kazansa sampiyon olacagi rize macindan önce yitirmis takim sezon bitene kadar 1 galibiyet bile alsa basarili sayilir
trabzon ve alanya'dan 0 garanti
antalya deplasmaninda o ofansif oyuncular bizi yamultur
göztepe ve ankaragücü'nden alirsan 3er puan alirsin, o da belki
fener bizi gecemez ama bjk rahat gecer
Basligi imparator acmis
Cetelesi iyi midir
Döşeyelim abi - Fırat kombi boruları

tut şunun ucunu abi

en iyi spiker netYALÇIN ÇETİN
yenilmemiz imkansız beyler 2 fark attık bile
tut şunun ucunu abi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mactan sonra bir tarafin soyleyecegi parca. Şive sebebiyle Trabzonlulara yakistigi aşikar!
Bugün berabere kalsak dahi Fener bizi geçer.heyecanini kazansa sampiyon olacagi rize macindan önce yitirmis takim sezon bitene kadar 1 galibiyet bile alsa basarili sayilir
trabzon ve alanya'dan 0 garanti
antalya deplasmaninda o ofansif oyuncular bizi yamultur
göztepe ve ankaragücü'nden alirsan 3er puan alirsin, o da belki
fener bizi gecemez ama bjk rahat gecer