Ben sol kanatta oynatilmasindan bahsediyorum sen ne diyorsun yaw, sol kanatta oynadigi maclari izlememis gibi yorum yapmayin bari

Isterse bugun 3 assist daha yapsin, ben oyuncuyu 1 maca gore degerlendirmiyorum, sol kanatta oynadigi maclarin cogunda berbat performans gosterdi

Asistlerinin yarısından çoğunu sol kanat oynarken yaptı. Ayrıca sol kanatta oynadığı dönem bizim de seri yaptığımız dönem oluyor. Sol bekte kötü ama sol açıkta kötü değil.

Aynen bizim takimda bir tek Sekidika penalti yaptirdi zaten manyagin teki. Bir de sıkılmadan Jimmy'i yazmissin Jimmy oynadigi maclarin hangisinde iyi bir izlenim geride birakti?

Sen bu oyuncuyu yaptirdigi penaltiya gore degerlendiriyorsan o zaman senin ile tartismaya gerek yok cok bos ve sacma 1 dusunce.

Sirf penalti degil tabi ama bu kadar az oynamasinin gerekcelerinden biri mental olarak hazir olmamasi olabilir penalti da buna ornek olarak gosterilebilir. Emre mora benziyor goze hos gelen hareketler yapsa da 90 dk cikarabilrcegi mechul. Ayrica sag kanat herif solda oynasin diyorsun omeri kesip, bunu fmdeki hoca bile yapmaz soyle bi macta. Omer mesela blowtas macinda yanlis hatirlamiyosam 2. Yarida girip etkili olmustu yani oyle bi perf de gorebiliriz sahsindan

heyecanini kazansa sampiyon olacagi rize macindan önce yitirmis takim sezon bitene kadar 1 galibiyet bile alsa basarili sayilir

trabzon ve alanya'dan 0 garanti

antalya deplasmaninda o ofansif oyuncular bizi yamultur

göztepe ve ankaragücü'nden alirsan 3er puan alirsin, o da belki

fener bizi gecemez ama bjk rahat gecer

Beyler yazın bir kenara pandemiden beri ilk kez bu kadar netim ve rahatım.

Bugün KAZANACAĞIZ.

iddaa falan oynayan varsa Galatasaray kazanır alsın

heyecanini kazansa sampiyon olacagi rize macindan önce yitirmis takim sezon bitene kadar 1 galibiyet bile alsa basarili sayilir

fb de bjk de bizi geçemez ama 4.oluruz muhtemelen bu cenabetlikle

Bugün berabere kalsak dahi Fener bizi geçer.

Geri
Üst Alt