Donk
Ahmet
Sarrachi
Jimmy
Selçuk
Ömer
Belhanda
Lemina
Seri
Falcao
Babel
Feghouli
Diagne
Andone

Hepsi gitmeli...

Hepsinin aldığı maaşlar rezalet. Bazılarının aldıkları para resmen suç!

iş ahlakı derken götü başı dağıtan marcao gibi, soytarı gibi takılan lemina-donk veya floryanın yolunu bilmeyen falcao falan mı reis
biz çenesi kırıkken top oynayan adamları izledik de
sizi bilmiyorum, iş ahlakından vuramazsın reisi. her boku bu adamlardan bilmeyin
Ben bu maç özelinde değil, 3 sezondur yaptıklarına göre konuştum. Hemen 2 maç geriye gidelim. Antep maçını belhanda klasik laubali pası yüzünden ahmet in kırmızı yemesiyle kaybettik. Buna benzer onlarcası var. Feghouli ise durumu çözmüş. Bütün sezon yat, arada bir spektaküler gol at mantığında. Falcao bu sezon bu ikisinin verdiği toplam katkının iki mislini verdi bence oynadığı maçlarda. Diğerleriyle kıyaslamak anlamsız. Bu iki bedevi 4 er miyon euro alıyor.

suç FT de değil ona mahkûm olacak kadar düşmüşüz ki iyi bir yöneticimiz olmadığı için, bir kulüp kişilere bağlı olmamalı fenerin azize bağlılığı gibi

Ffp falan dinlemiceksin zaten şu yetenek özürü takımla avrupaya gitsen ne olur satıcaksın bunları satamıyorsan feshet adam gibi takım kur 2 sene gideme avrupaya koskoca Galatasaray'da topa vurmayı bilen adam yok Babeli arar olduk.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu serefsiz kopekler bide sampiyonluga yuruyor lan.

Adamlar 10 kisiye ileriye bile gitmeye beceremiyor.

Sampiyonlar ligine gidinde her mac 5 gol yiyin emi serefsizler

Geri
Üst Alt