Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Allahtan Beşiktaş-Fener maçı varda belki 5. oluruz. Ts gidemezse Uefa bize kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetmez bunlarin üstüne bir de ceteci arda'yi alirlarBelhanda maaş 4 milyon euro
Feghouli maaş 4 milyon euro
Falcao maaş 6 milyon euro
Babel maaş 3 milyon euro
Bunları nereye yolluyorsun kim alır bunları bu maaşlarla?
Hakemin bir suçu yok oyna devam.Feguli ve cuneyit/palabiyik yuzunden bu durumda mac baska biseyden bahseden kamildir
Ömer out Yunus In
Saracchi out Linnes In
Hakemin bir suçu yok oyna devam.
Bizim bazı soysuzlarda suç.
Ben bu maç özelinde değil, 3 sezondur yaptıklarına göre konuştum. Hemen 2 maç geriye gidelim. Antep maçını belhanda klasik laubali pası yüzünden ahmet in kırmızı yemesiyle kaybettik. Buna benzer onlarcası var. Feghouli ise durumu çözmüş. Bütün sezon yat, arada bir spektaküler gol at mantığında. Falcao bu sezon bu ikisinin verdiği toplam katkının iki mislini verdi bence oynadığı maçlarda. Diğerleriyle kıyaslamak anlamsız. Bu iki bedevi 4 er miyon euro alıyor.iş ahlakı derken götü başı dağıtan marcao gibi, soytarı gibi takılan lemina-donk veya floryanın yolunu bilmeyen falcao falan mı reis
biz çenesi kırıkken top oynayan adamları izledik de
sizi bilmiyorum, iş ahlakından vuramazsın reisi. her boku bu adamlardan bilmeyin
Bal gibi penaltı.Nasi yok oyle penalti mi olur
Geçen yaz satın artık son fırsat diye bi tarafımızı yırttık. Şimdi hiç kimse almazArapları 3 e 5 e bakmadan yollayacaksın zaten Bi halt olmaz bunlardan.
MRD-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi