Terim yine değişikliklerle, oyuna müdahaleleriyle mest etti. Özellikle hızlı oyun ve ortasahada top tutmak için aldığı Selçuk hamlesi olsun, ilerde gol yollarında etkili Ahmet Çalık hamlesi olsun müthişti. Ders niteliğinde bir maçtı.
Berk ve sener vardi bi de yedekte,pirlo ve gattuso sakatti abi

Bu kadar şaçma sapan değişikler yapılmaz ya göstere göstere yeter 8 maç oldu kazanamıyoruz

1-0 yenik olan bir takım 90.dakikada 2 oyuncu degiştiriyorsa, benim için o adam Hoca degildir.. gerçi kişisel görüşüm ilk 6 dışında kalıp Avrupa kupalarına gitmek istemiyorlar..

Bu ekip hocasıyla topçusuyla emin olun 3. Lig takımını dahi yenemez. Son iki maça çıkmasınlar zaten 7. bitirecek takım

Hoca eski takimina torpil mi geciyor yoksa

Fener ligi bizim üstümüzde bitirmez diye iddiaya girmiştim bizim eşekler yüzünden forma kaybedecem

"Maçı izlemedim.
Pişman değilim."

Arif Ulu
12.07.2020

Bu günü de mi görecektik.

Bu sezonu geçtik zaten de ne yönetimde ne de teknik ekipte bu takımı yenileyecek beceri olduğunu düşünmüyorum. Arda’lar Caner’ler gelir diye korkuyorum

sıçıp sıvadığımız sezondan sonraki sezon genelde şampiyon oluyoruz biz.Sıçmakta zirve yaptık bu sene

Mariano yu oynatma belhanda ile oyna taylani çıkar aferin böyle devam

Oyuna girecek adam da yok,bu acidan hocaya gelip laf etmekte ayri bi vaka.4-5 mactir iyi oynayip,puan kaybettik.bu macta da kotu oynayıp kaybediyoruz.cunku gol vurusu olan bitane adam yok.ahmet forvette oynuyo,sizde gelip hala bidi bidi ediyosunuz.olay bu.avrupaya gitmezsek belki daha iyi olur.2.mac kalmis surda.lig bitsin konusuruz kadroyu
Zekasız dolu boşver

Reziller, terbiyesizler. İstifa edin lan artık, takımda sözleşmesi biten kim varsa dehleyin, utanmaz herifler 8 maçtır kazanamıyor, yaşatmadığınïz rezillik kalmadı. Fatih Terim İstifa!
Ahahhaha,senin yorumlarin da keyifliymis.fatih terim istifa ha ahahhaha, baska Galatasarayli yok mu boyle yorum yapan,onlar da yazsin

Yarıştan kopunca kontağı kapatıyoruz. Biz niye böyleyiz lan

Yazin,bi kendinizi belli edin de Galatasarayli olmayanlari tek tek engelliyim

Geri
Üst Alt