Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 11.689
- 2.264
- 1.468
Yine yanılmadım gerçekten galibiyet mi bekliyordunuz şu mactan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'a sükür bugün de yine futbola doyduk.
Sus da hocayı eleştir at gözlükleriyle hadiBerke şişe sever misin?
iddiada ankaragucune verdim çünkü takım yok oyun yok bol bol rezillik var yarın floryada ayak tenisine devam ederlerYine yanılmadım gerçekten galibiyet mi bekliyordunuz şu mactan...
Sen memnun musun Fatih terimden ?Hoca istifa et de senin istifanla kulübün uçuşa geçeceğini düşünen sivri zekalar rahatlasın.
Sergen, iyi oynayıp 1 maç kaybedersin, 2 maç kaybedersin hadi 3,4, 5 maç kaybet. Kardeşim biz kaç puandayız bir dönün bakın ama ya kimlere kaç maç kaç puan kaybetmişiz. Girecek oyuncu yok diyorsunuz e GSC ahalisi olarak biz mi kurduk takımı, biz mi antrenman yaptırdık sakatlandı hepsi sürekli adeleden. Hadi diyelim sakatlık, ya peki disiplinsizlikten bu sene kaç kart gördük sayan oldu mu. Olmuyor işte kasmanın anlamı yok abicimOyuna girecek adam da yok,bu acidan hocaya gelip laf etmekte ayri bi vaka.4-5 mactir iyi oynayip,puan kaybettik.bu macta da kotu oynayıp kaybediyoruz.cunku gol vurusu olan bitane adam yok.ahmet forvette oynuyo,sizde gelip hala bidi bidi ediyosunuz.olay bu.avrupaya gitmezsek belki daha iyi olur.2.mac kalmis surda.lig bitsin konusuruz kadroyu
sabaha kadar oynasak sonuç değişmez eziyet bitsin diye erken bitirmesi iyi bile olmuş..Uzatmalarda 2 degisiklik oldu + son kale vurusunu kaleci 30-40 sn kullanmadı, herif sadece 30 sn uzattı
mütevazi olma sergen en az 5 tane penaltımız verilmedi bugünBu macta da 2-3 penaltimiz verilmedi galiba.o da ayri bi vaka.ama biz kanatsiz,forvetsiz 7-8 eksikli takimi gol atamiyo diye yiyoruz.sezon bitti arkadaslar.kalan maclar icin konusulacak bisey yok,emin ve gencler oynarsa tek kazanc bu.saglicakla kalin,bosa hirpalamayin hocayi da kendinizi de