- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
imparatorun aslanlari göztepeye zimbalattirir birazdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur reis ne acelen var bir 5-10 dakikası daha var değişiklik yapmayaEvet 70. dakikayi gectigimiz icin degisikler baslar
Bak bak Terim düşmanlarının hepsi nasıl da faul yok diyor. Ahahahaha. Tamam yahu yeriz birazdan yine siz de mutlu olursunuz. Az sakin.

Bak bak Terim düşmanlarının hepsi nasıl da faul yok diyor. Ahahahaha. Tamam yahu yeriz birazdan yine siz de mutlu olursunuz. Az sakin.
Adam dolmusa mı biniyor o ayak ne öyle topa vurduktan sonra çekersin ayağını böyle bi saçmalık olur mu ? Faul degilmiş diyor bide çok bilmiş
İyi anasını satiyim topa vur ondan sonra adamın ayağını kır, şu pozisyona faul değil diyenler
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Bizim de hakkımz yendi ademin golünü vermedi
Berbat topçu olduğu için.Belhanda neden devamli yanlis kararlar verip atagi ölduruyor.
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alaka adam bilerek mi basıyor? O zaman sen topa şiddetli bir şekilde vur ben kendimi uçarak havada kalan diğer ayağının önüne atayım sen benim üzerime bas?O zaman bende topa vurayım sonra adamın ayagını kırayım ne de olsa topa vurdum dogru